Ήταν... πολύ καλό για να είναι αληθινό: Όχι, τα Φιλαράκια δεν επανενώνονται

Ήταν... πολύ καλό για να είναι αληθινό: Όχι, τα Φιλαράκια δεν επανενώνονται

Τουλάχιστον από το ιδιότυπο reunion που ανακοινώθηκε θα λείπει ο Τσάντλερ Μπινγκ - Ίσως συμμετέχει με βιντεοσκοπημένο μήνυμα

Ήταν... πολύ καλό για να είναι αληθινό: Όχι, τα Φιλαράκια δεν επανενώνονται
Η είδηση έπαιξε σε όλα τα μεγάλα δίκτυα και έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους χιλιάδες φαν της σειράς σε όλο τον κόσμο: Τα Φιλαράκια, περισσότερα από 12 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, επανενώνονται για ένα και μόνο επεισόδιο. Ήταν όμως, ως φαίνεται, «πολύ καλό για να είναι αληθινό», καθώς σχεδόν 24 ώρες μετά, αρχίζουν οι διαψεύσεις: Τουλάχιστον ο «Τσάντλερ Μπινγκ», κατά κόσμον Μάθιου Πέρι, δεν θα παρευρεθεί στην «επανένωση», τουλάχιστον όχι κατ' ιδίαν.

Τι σημαίνει αυτό; Πως ο ηθοποιός για την περίοδο εκείνη έχει κανονίσει μια θεατρική παράσταση, από την οποία δεν μπορεί να απουσιάσει και η οποία ανεβαίνει στο Λονδίνο. Είναι λοιπόν αδύνατον να βρεθεί με τα υπόλοιπα «Φιλαράκια» για τα γυρίσματα του πανηγυρικού επεισοδίου στην Αμερική, ακόμα κι αν το ήθελε. Η εκπρόσωπός του μάλιστα δήλωσε πως το NBC γνώριζε για την δέσμευσή του αυτή πριν κάνει την ανακοίνωση και πως υπάρχει μόνο το ενδεχόμενο να συμμετέχει με ένα βιντεοσκοπημένο «μήνυμα».

Κλείσιμο
Όπως ανακοίνωσε χθες το NBC, αυτό που όλοι οι φαν της σειράς ζητούσαν επι δεκαετίας, επρόκειτο να γίνει πραγματικότητα: Τα Φιλαράκια, και τα έξι, ξανά μαζί για ένα επεισόδιο. Αφορμή θα ήταν ένα αφιέρωμα σε έναν από τους σκηνοθέτες της σειράς, τον James Burrows και η προβολή έχει προγραμματιστεί για τις 21 Φεβρουαρίου. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης