Bίντεο: Δείτε τον Jeremy Clarkson να διαφημίζει την υπηρεσία μεταφοράς μέσω drones της Αmazon

Bίντεο: Δείτε τον Jeremy Clarkson να διαφημίζει την υπηρεσία μεταφοράς μέσω drones της Αmazon

Ο διάσημος τηλεπαρουσιαστής «έπιασε δουλειά» στην Amazon συμμετέχοντας με τον δικό του μοναδικό τρόπο στο διαφημιστικό σποτάκι της εταιρίας για την υπηρεσία αερομεταφοράς μέσω μικρών ελικοπτέρων τύπου drones

Bίντεο: Δείτε τον Jeremy Clarkson να διαφημίζει την υπηρεσία μεταφοράς μέσω drones της Αmazon
Για την υπηρεσία Amazon Prime Air έχουμε ακούσει πολλά τον τελευταίο καιρό. Όμως το νέο διαφημιστικό με τον Jeremy Clarkson είναι σίγουρο ότι θα την κάνει ακόμα πιο γνωστή σε ένα πολύ πιο ευρύ κοινό.

Ο διάσημος τηλεπαρουσιαστής, ο οποίος στις αρχές του χρόνου απολύθηκε από το ΒBC μετά από επεισόδιο που είχε εναντίον ενός παραγωγού της δημοφιλέστατης εκπομπής Top Gear, βρήκε στέγη στην Amazon, σε κανάλι της οποίας θα κάνει τη νέα του εκπομπή αυτοκινήτου.

Κλείσιμο
Για να... ξεσκουριάσει και να παραμείνει ζωντανός στο παιχνίδι της δημοσιότητας (ακόμα και ένας Clarskon το χρειάζεται αυτό...), η Amazon αποφάσισε να τον χρησιμοποιήσει στο διαφημιστικό της για τη νέα υπηρεσία που προσφέρει στους πελάτες της, την διανομή με τηλεχειριζόμενα ελικοπτεράκια, τα λεγόμενα και drones.

Mε το γνωστό του φλεγματικό χιούμορ και το μοναδικό «γράψιμο» στο φακό, ο Clarkson μας μπάζει στα προβλήματα μιας κοινής οικογένειας όπου το κοριτσάκι χρειάζεται άμεσα ένα από τα αθλητικά της παπούτσια, γιατί το άλλο το έχει... φάει ο σκύλος της.

Ο Άγγλος τηλεπαρουσιαστής εξηγεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο την όλη διαδικασία που ακολουθεί η υπηρεσία της Amazon από την στιγμή που θα πάρει την παραγγελία, μέχρι την ώρα που το αντικείμενο θα φτάσει στην πόρτα του πελάτη.

Όλα γίνονται αυτοματοποιημένα, ενώ όπως μαθαίνουμε -και βλέπουμε στην εικόνα- η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και ασφαλής για όλους. Μάλιστα το drone που βλέπουμε να παρουσιάζεται στο βίντεο έχει αυτονομία έως και 20 χιλιόμετρα, ενώ μπορεί να αναγνωρίζει όλα τα εμπόδια τόσο στο έδαφος όσο και στον αέρα και να προσγειώνεται με ασφάλεια όπου έχει προγραμματιστεί.

Πέρα από το απίστευτο χιούμορ και την φυσική παρουσία του Clarkson o οποίος προφανώς πληρώθηκε αδρά για την συμμετοχή του σ' αυτή την καμπάνια, το σημαντικό είναι ότι η υπηρεσία Prime Air βρίσκεται αυτή την στιγμή σε τελική φάση ώστε να παρουσιαστεί επίσημα από την Amazon.

Η τεχνολογία είναι πλέον αρκετά ώριμη για να γίνονται όλα με ασφάλεια, με το μόνο πρόβλημα που υπάρχει να είναι το νομικό πλαίσιο που θα διέπει αυτές τις πτήσεις. Ένα πλαίσιο που έγινε ακόμα πιο δύσκολο τις τελευταίες ημέρες, καθώς οι Αμερικανοί βάζουν όλο και περισσότερα εμπόδια στις πτήσεις των drones που έχουν γίνει τεράστια μόδια στην χώρα.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης