Βίντεο: Δείτε το γλυκύτατο μπουλντόγκ με τα δύο πόδια που έχει κερδίσει το Ίντερνετ

Βίντεο: Δείτε το γλυκύτατο μπουλντόγκ με τα δύο πόδια που έχει κερδίσει το Ίντερνετ

Ο Μπονσάι όπως είναι το όνομά του αν και γεννημένος χωρίς το μισό του σώματός του, είναι πλέον ένα από τα πιο δημοφιλή σκυλιά του Διαδικτύου 

Βίντεο: Δείτε το γλυκύτατο μπουλντόγκ με τα δύο πόδια που έχει κερδίσει το Ίντερνετ
Το έξι μηνών μπουλντόγκ που βλέπουμε στο βίντεο, είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα σκυλιά που έχουμε δει ποτέ παρά το γεγονός ότι πάσχει από μία σοβαρή αναπηρία. Ο Μπονσάι γεννήθηκε με μισή σπονδυλική στήλη, ενώ του λείπει και το πίσω μέρος του σώματός του, μαζί και τα πίσω πόδια του.

Αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα σκυλιά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, κάνοντάς τον πραγματικό ήρωα του YouTube. Όπως άλλωστε φαίνεται και από τις εικόνες στο βίντεο, παρά το ότι πάσχει από τόσο σοβαρή αναπηρία, δεν χάνει με τίποτα το κέφι του, και είναι σε θέση να μπορεί να παίζει με τα παιχνίδια του, ή να κάνει βόλτες με το αμαξάκι που του έχει αγοράσει το αφεντικό του. 

Ο έξι μηνών Μπονσάι πάσχει από μία ασθένεια που εμφανίζεται και στους ανθρώπους και ονομάζεται υποπλασία (εμφανίζεται σε έναν από τους 25.000 ανθρώπους), όμως παρ' όλα αυτά δεν χάνει το κουράγιο και το κέφι του. Το ίδιο και το αφεντικό του, το οποίο μέσω των φιλμ αυτών και ενός εράνου προσπαθεί να μαζέψει χρήματα για να αγοράσει έναν μηχανισμό με τεχνητά πόδια για τον μικρό του φίλο. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης