Η πρώην ερωμένη του Μπιλ Κλίντον, ο νέος εφιάλτης της Χίλαρι...

Η πρώην ερωμένη του Μπιλ Κλίντον, ο νέος εφιάλτης της Χίλαρι...

Η Τζένιφερ Φλάουερς, πρώην χορεύτρια νυχτερινού κέντρου με την οποία ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε ανάρμοστη σχέση, κατηγόρησε τη Χίλαρι ότι αυτή «ενθαρρύνει τον Μπιλ να κάνει ό,τι κάνει με τις γυναίκες»

Η πρώην ερωμένη του Μπιλ Κλίντον, ο νέος εφιάλτης της Χίλαρι...
H πρώην ερωμένη του Μπιλ Κλίντον «χτυπά» την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι, λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή της πρώτης τηλεμαχίας των διεκδικητών του χρίσματος των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του 2016.  

Η Τζένιφερ Φλάουερς, πρώην χορεύτρια νυχτερινού κέντρου με την οποία ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε ανάρμοστη σχέση, εξελίσσεται σε εφιάλτης για την πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας. Την ώρα που η Χίλαρι δέχεται από τους συμβούλους της οδηγίες για τη στάση που θα πρέπει να έχει στη σημερινή τηλεμαχία - την πρώτη των Δημοκρατικών- η Φλάουερς, η γυναίκα με την οποία ο Μπιλ Κλίντον είχε παραδεχθεί ότι είχαν ερωτική σχέση το 1997, αν και η ίδια υποστήριξε ότι τα είχαν για 12 χρόνια, εκτοξεύει πυρά κατά της Χίλαρι.

«Η υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον για το προεδρικό χρίσμα θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί ως αστείο», δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στη δημοφιλή ραδιοφωνική εκπομπή Aaron Klein Ιnvestigative Radio. Αλλά η Φλόουερς δεν σταμάτησε εκεί. Κατηγόρησε επίσης τη Χίλαρι ότι αυτή «ενθαρρύνει τον Μπιλ να κάνει ό,τι κάνει με τις γυναίκες. Είναι αστείο αυτό που λέει, ότι θα προωθήσει τα γυναικεία θέματα», επεσήμανε η Φλόουερς.

Την ίδια ώρα, στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών επικρατεί αναβρασμός με τους υποψήφιους για το χρίσμα να διασταυρώνουν τα ξίφη της στην πρώτη τηλεμαχία που θα διεξαχθεί στο πλατό του αμερικανικού δικτύου CNN. Με τον αμερικανικό Τύπο να κάνει ειδική αναφορά στην «απουσία» του Τζο Μπάιντεν- ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το χρίσμα, ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι θα το πράξει εντός των επόμενων ημερών.

Σε λίγες ώρες, η Χίλαρι θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον ισχυρότερο εσωκομματικό της αντίπαλο. Τον ανεξάρτητο γερουσιαστή Μπέρνι Σάντερς του Βερμόντ, ο οποίος αυτοχαρακτηρίζεται σοσιαλιστής. Ο Σάντερς είναι ουσιαστικά ο πρώτος πολιτικός που στέκεται αντίπαλος της Χίλαρι Κλίντον στη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος των Δημοκρατικών και μάλιστα σε πρόσφατη δημοσκόπηση που διεξήχθη στην Αιόβα, προηγείτο της Χίλαρι κατά μιας ποσοστιαίας μονάδας.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης