Βρετανία: Γυναίκα-αράχνη «αποπλανεί» άνδρες online με σκοπό να τους εκβιάσει

Βρετανία: Γυναίκα-αράχνη «αποπλανεί» άνδρες online με σκοπό να τους εκβιάσει

Αφού πρώτα τους ενθαρρύνει να γδυθούν ή να διεγερθούν σεξουαλικά, τους βιντεοσκοπεί μέσω Skype και εν συνεχεία τους εκβιάζει

Βρετανία: Γυναίκα-αράχνη «αποπλανεί» άνδρες online με σκοπό να τους εκβιάσει
Στα δίχτυα μιας ελκυστικής γυναίκας έχουν πέσει δεκάδες άνδρες στη Βρετανία που αρχικά θεωρούν πως έκαναν μία καλή γνωριμία μέσω Skype, στη συνέχεια όμως αντιλαμβάνονται ότι έχουν πέσει θύμα εκβιασμού. 

Η «γυναίκα-αράχνη» του Διαδικτύου, αφού πρώτα τους ενθαρρύνει να γδυθούν ή να διεγερθούν σεξουαλικά, τους βιντεοσκοπεί μέσω Skype και εν συνεχεία τους εκβιάζει λέγοντάς τους ότι θα δώσει στη δημοσιότητα το πιπεράτο υλικό για να τους ντροπιάσει σε γνωστούς και φίλους.  

Η αστυνομία της Βρετανίας έχει κινητοποιηθεί και προειδοποιεί τους εκπροσώπους του ισχυρού φύλου ότι η μυστηριώδης γυναίκα είναι αδίστακτη. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, μέχρι στιγμής έχουν γίνει 20 καταγγελίες από άντρες ηλικίας 17 έως 36 ετών. Η νεαρή ελκυστική γυναίκα αλιεύει τα θύματά της μέσω των social media. Συνήθως κάνει αίτημα φιλίας στο Facebook και στη συνέχεια ανοίγει την... συζήτηση μέσω Skype. 

Το επόμενο βήμα της είναι να δημιουργήσει ερωτικό κλίμα οδηγώντας τον συνομιλητή της στο σημείο που θέλει αυτή: Να αρχίσει, δηλαδή, να γδύνεται και να διεγείρεται σεξουαλικά προκειμένου η ίδια, όπως ισχυρίζεται, να παίρνει «μάτι». Έχοντας καταγράψει το στριπτίζ κι ότι άλλο κάνει ο συνομιλητής της, επικοινωνεί στη συνέχεια μαζί του και τον εκβιάζει με τον εξής τρόπο: του ζητά χρήματα, περίπου 500 λίρες, για να μην ανεβάσει το σχετικό βίντεο στα social media εκθέτοντας το θύμα σε συγγενείς και φίλους. 

Σύμφωνα με τον επιθεωρητή, Τζον Χέιζελντιν, πολλά από τα θύματα διαμένουν στην περιοχή Welwyn Hatfield, πιθανότατα γιατί η περιοχή αυτή έχει αρκετούς φοιτητές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης