Μαρίσα Μάγιερ: Η «σιδηρά κυρία» της Yahoo περιμένει δίδυμα

Μαρίσα Μάγιερ: Η «σιδηρά κυρία» της Yahoo περιμένει δίδυμα

Όπως η ίδια αποκάλυψε, ο τρίχρονος γιος της θα αποκτήσει σύντομα δύο αδελφούλες

Μαρίσα Μάγιερ: Η «σιδηρά κυρία» της Yahoo περιμένει δίδυμα
Δίδυμα περιμένει η διευθύνουσα σύμβουλος της Yahoo, Mαρίσα Μάγιερ.

Η ξανθιά "σιδηρά κυρία" της Υahoo θα γίνει και πάλι μανούλα και, μάλιστα όπως ανακοίνωσε η ίδια στο μπλογκ της, ο τρίχρονος γιος της θα αποκτήσει σε λίγους μήνες δύο αδερφούλες. Η εγκυμοσύνη της εξελίσσεται καλά, χωρίς επιπλοκές, όπως αποκάλυψε η ίδια.   

Η 40χρονη Μαρίσα Μάγιερ υπήρξε η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος της Google και σε ηλικία 37 ετών μεταπήδησε στη Yahoo, προκαλώντας αίσθηση στο χώρο της εταιρειών υψηλής τεχνολογίας. Εκεί, ανέλαβε τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου του τεχνολογικού κολοσσού.

Για να καταφέρει να συνδυάσει δουλειά και οικογένεια, τώρα που αυτή... ενισχύεται με άλλα δύο μέλη, η Μαρίσα αναδιαμορφώνει τους τελευταίους μήνες το παιδικό δωμάτιο που υπάρχει ήδη δίπλα στο γραφείο της στη Yahoo, εκεί όπου μεγαλώνει ήδη το γιο της. 

Η διευθύνουσα σύμβουλος της Yahoo δεν είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της εταιρείας, αλλά την έχει οδηγήσει σε μεγάλες συμφωνίες, όπως γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ. Έχει κάνει μία σειρά από πετυχημένες εξαγορές, που έχουν αποφέρουν στα ταμεία της Yahoo πάνω από 1,1 δισ. δολάρια.
Κλείσιμο

Από αντιπρόεδρος της Google βρέθηκε... «νούμερο 1» της Υahoo, προκαλώντας «σεισμό» στη Σίλικον Βάλεϊ, αλλά και δικαιώνοντας όλους όσοι την εμπιστεύτηκαν.

Μότο της; "Να ζούμε τη ζωή στα άκρα...".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης