Αγγλία: Τρελή καταδίωξη για να συλληφθεί... αγελάδα!

Αγγλία: Τρελή καταδίωξη για να συλληφθεί... αγελάδα!

Οι αστυνομικοί «δολοφόνησαν» το άτυχο ζώο - Στην επιχείρηση συμμετείχε μέχρι και ένα ελικόπτερο - Οι κάτοικοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την έκβαση της επιχείρησης

Αγγλία: Τρελή καταδίωξη για να συλληφθεί... αγελάδα!
Τρεις ολόκληρες ώρες κυνηγούσαν οι αστυνομικοί μία αγελάδα στα χωράφια του Νιούκαστλ της Αγγλίας και τελικά την πυροβόλησαν και το ζώο βρήκε άδοξο τέλος. Μπορεί το περιστατικό να μην εκτυλίχθηκε στη... Γαλλία, όμως οι Κλουζό της Αγγλίας ξεπέρασαν εαυτόν και επιστράτευσαν μέχρι και ελικόπτερο για να συλλάβουν τρεις αγελάδες.

Το... παράπτωμα της «καημένης» αγελαδίτσας ήταν πως αποφάσισε, μαζί με ακόμη δύο ομοειδείς της, να το σκάσει από το χωράφι όπου κρατούνταν, στο Rising Sun Country Park στην περιοχή Wallsend, το  απόγευμα της Κυριακής.

Κλείσιμο
Οι ένοπλες δυνάμεις ενημερώθηκαν για το συμβάν και πρόστεξαν στο σημείο για να προσφέρουν ευθύς τις υπηρεσίες τους.

Την αστυνομία ενημέρωσαν περίοικοι που έκπληκτοι είδαν τις τρεις αγελάδες να περιπλανώνται σε πολυσύχναστο δρόμο της πόλης. Στην επιχείρηση συμμετείχε, εκτός από τους ένοπλους αστυνομικούς, και ένα ελικόπτερο. «Η αγελάδα θεωρήθηκε πως μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο το κοινό και τους οδηγούς. Έτσι λήφθηκε η απόφαση να θανατωθεί από πυρά αστυνομικών» δήλωσε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Τρεις ολόκληρες ώρες κράτησε η καταδίωξη με τους πυροβολισμούς να γράφουν το τέλος του ζώου. Ήδη, οι κάτοικοι που διαμένουν πλησίον του σημείου όπου πυροβολήθηκε η αγελάδα εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για αυτή την κίνηση των αστυνομικών. Οι άλλες δύο αγελάδες βρίσκονται ήδη στους ιδιοκτήτες τους, ενώ σύμφωνα με τη μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα, τα τρία ζώα πήδηξαν πάνω από ένα φράχτη και διέφυγαν, όταν τρόμαξαν από την παρουσία ενός σκύλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης