Νέες φωτογραφίες των δολοφόνων του Charlie Hebdo λίγο πριν την ομηρία

Νέες φωτογραφίες των δολοφόνων του Charlie Hebdo λίγο πριν την ομηρία

Προέρχονται από τις κάμερες ασφαλείας του πρατηρίου υγρών καυσίμων το οποίο λήστεψαν τα αδέλφια

Νέες φωτογραφίες των δολοφόνων του Charlie Hebdo λίγο πριν την ομηρία
Ενώ η Γαλλία βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ, έπειτα από τα αιματηρά «χτυπήματα» τζιχαντιστών στη σατιρική εφημερίδα Charlie Hebdo και την αιματηρή ομηρία στο εβραϊκό σούπερ μάρκετ στο Παρίσι, νέες φωτογραφίες με τα αδέλφια Κουασί είδαν το «φως» της δημοσιότητας.

Οι εικόνες προέρχονται από τις κάμερες ασφαλείας του πρατηρίου υγρών καυσίμων το οποίο λήστεψαν οι δολοφόνοι του Charlie Hebdo, λίγη μόνο ώρα πριν «ταμπουρωθούν» και πάρουν όμηρο έναν άντρα σε τυπογραφείο στην περιοχή Νταμαρτέν-αν-Γκέλ, εκεί όπου άφησαν την τελευταία τους πνοή.

Μια ημέρα έπειτα από το μακελειό στα γραφεία της εφημερίδας και ενώ η αστυνομία της Γαλλίας είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους, οι δύο δράστες μπήκαν στο κατάστημα βαριά οπλισμένοι και στη συνέχεια άρχισαν να γεμίζουν μια πλαστική τσάντα με φαγητό και μπουκάλια με νερό. Μάλιστα, ένας από τους δύο είχε συνεχώς μαζί του τον εκτοξευτή ρουκετών!

Οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στο βενζινάδικο, το οποίο βρίσκεται 50 μίλια βορειοδυτικά του Παρισιού, όταν ο ιδιοκτήτης επικοινώνησε μαζί τους, αφού αναγνώρισε τα αδέρφια από τις φωτογραφίες είχαν δοθεί στη δημοσιότητα μετά το φονικό.

Κλείσιμο






Πάντως, καθώς οι ώρες περνούν, νέες πληροφορίες για τα αδέλφια Κουασί, αλλά και τον Αμεντί Κουλιμπαλί γίνονται γνωστές.

Τη Δευτέρα, μεταξύ άλλων, μίλησε σε γαλλικά ΜΜΕ μια πρώην καθηγήτρια των Σερίφ και Σαίντ Κουασί η οποία είπε πως τα αδέρφια δεν ήταν πολύ έξυπνα και επομένως, δεν μπορούσαν εύκολα να αντισταθούν στις... Σειρήνες του εξτρεμισμού. Διαβάστε αναλυτικά εδώ

Τα δύο αδέρφια σε νεαρή ηλικία



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης