Πτήση ΜΗ370: «Οι ΗΠΑ έριξαν το Boeing υπό τον φόβο μιας νέας 11ης Σεπτεμβρίου»;

Πτήση ΜΗ370: «Οι ΗΠΑ έριξαν το Boeing υπό τον φόβο μιας νέας 11ης Σεπτεμβρίου»;

Σύμφωνα με έναν συγγραφέα το αεροσκάφος χτυπήθηκε κοντά στο νησί Ντιέγκο Γκαρσία, το οποίο χρησιμοποιείται από τις ΗΠΑ ως αεροναυτική βάση

Πτήση ΜΗ370: «Οι ΗΠΑ έριξαν το Boeing υπό τον φόβο μιας νέας 11ης Σεπτεμβρίου»;
Έχουν περάσει περίπου εννέα μήνες από την εξαφάνιση του μοιραίου Boeing των Μαλαισιανών αερογραμμών και μέχρι σήμερα, δεν έχει βρεθεί ίχνος του αεροπλάνου ή των 239 επιβατών του και μελών του πληρώματός του.

Ωστόσο, πολύ συχνά βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας νέα σενάρια γύρω από το θρίλερ με την πτήση MH370.

Τώρα, ένας Γάλλος συγγραφέας και πρώην ιδιοκτήτης αεροπορικής εταιρείας, ισχυρίζεται πως το μοιραίο Boeing κατερρίφθη από τις ΗΠΑ, οι οποίες -όπως αναφέρει- το «χτύπησαν», υπό τον φόβο μιας «νέας 11ης Σεπτεμβρίου».

Σύμφωνα με τον Marc Dugain, το αεροσκάφος χτυπήθηκε από τον αμερικανικό στρατό κοντά στο νησί-ατόλη Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό ωκεανό, το οποίο χρησιμοποιείται από τις ΗΠΑ ως αεροναυτική βάση.

Όπως υποστηρίζει στην συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό περιοδικό «Paris Match» οι ΗΠΑ «εξαφάνισαν» το Boeing καθώς πίστευαν ότι είχε καταληφθεί από αεροπειρατές και φοβούμενοι για ένα νέο τρομοκρατικό χτύπημα, το κατέρριψαν.
Κλείσιμο

Μάλιστα, ο Dugain επικαλείται μαρτυρίες ντόπιων με τους οποίους συνομίλησε και τονίζει πως του αποκάλυψαν ότι στις 8 Μαρτίου -όταν και εξαφανίστηκε το αεροσκάφος- είδαν το Boeing να πετά σε ιδιαίτερα χαμηλό ύψος. Επίσης, ένας ψαράς του είπε ότι είδε το αεροπλάνο με τα χρώματα των Μαλαισιανών αερογραμμών να πετά κοντά στο νησί Ντιέγκο Γκαρσία, αλλά και πως μερικοί συνάδελφοί του βρήκαν στη θάλασσα έναν άδειο πυροσβεστήρα από το Boeing.

Ωστόσο, ο Marc Dugain αποκάλυψε, επίσης, ότι ανώτατη πηγή από τις υπηρεσίες ασφαλείας του ζήτησε να σταματήσει την έρευνά του για την πτήση MH370, προειδοποιώντας τον για «σοβαρούς κινδύνους».

Σημειώνεται πως οι Αμερικανοί έχουν δημιουργήσει στο Ντιέγκο Γκαρσία μια τεράστια αεροναυτική βάση, η οποία έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στις επιχειρήσεις του Κόλπου αλλά και κατά του Αφγανιστάν. 

Πηγή: Daily Mail


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης