Τι είναι το κουβανέζικο τακούνι που «κατέστρεψε» τον Κιμ Γιονγκ Ουν;

Τι είναι το κουβανέζικο τακούνι που «κατέστρεψε» τον Κιμ Γιονγκ Ουν;

Η καθημερινή χρήση παπουτσιών που του χαρίζουν πόντους οδήγησε τον ηγέτη της Βορείου Κορέας στο χειρουργείο;

 

Τι είναι το κουβανέζικο τακούνι που «κατέστρεψε» τον Κιμ Γιονγκ Ουν;

Για τρεις εβδομάδες η απουσία του από δημόσιες εκδηλώσεις ή περιηγήσεις σε εργοστάσια και βιομηχανίες, όπως συνηθίζει, είχε πυροδοτήσει όργιο φημών για την κατάσταση της υγείας του.



Κάποιοι υπέθεταν πως υπέφερε από γαστρεντερολογικά προβλήματα έπειτα από υπερβολική κατανάλωση ελβετικού τυριού, ενώ άλλοι υποστήριζαν ότι μπορεί να είναι νεκρός, όμως, το μυστήριο της «εξαφάνισης» του ηγέτη της Βορείου Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, λύθηκε καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα υπέστη κάταγμα στους δύο αστραγάλους του εξαιτίας των… τακουνιών του.

Κλείσιμο


Όπως αναφέρει η αγγλόφωνη κορεατική ιστοσελίδα The Chosun ο 31χρονος δικτάτορας φέρεται να τραυμάτισε σε τέτοιο βαθμό τα πόδια του εξαιτίας της καθημερινής χρήσης «κουβανέζικων τακουνιών», με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης.



Μάλιστα, η ιστοσελίδα αποκαλύπτει πως την αγάπη του στα κουβανέζικα τακούνια την κληρονόμησε από τον πατέρα του, Κιμ Γιονγκ Ιλ, ο οποίος φορούσε παπούτσια με χοντρό και πλατύ τακούνι ύψους μόλις πέντε εκατοστών για να… ψηλώσει.

Παρόλα αυτά, σε άλλα δημοσιεύματα αναφέρεται πως ο βορειοκορεάτης έπεσε ενώ φορούσε τα παπούτσια που προσθέτουν λίγους πόντους παραπάνω στο ύψος του που υπολογίζεται να είναι μόλις 1.68 μ.

Την ίδια στιγμή, αξιωματούχος της Σεούλ που δεν κατονομάζεται δήλωσε πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν, του οποίου το βάρος έχει αυξηθεί κατά πολύ τον τελευταίο καιρό με κάποιους να υποστηρίζουν πως έχει φτάσει τα 120 κιλά, υπέστη κάταγμα εξαιτίας των εξαντλητικών τουρ του στη χώρα σε στρατιωτικές βάσεις και εργοστάσια.



Άλλωστε, σε πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα προ μηνών φαίνεται ο ηγέτης της Βορείου Κορέας να δυσκολεύεται στο περπάτημα, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως παραμέλησε το πρόβλημα, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να εισαχθεί στο νοσοκομείο για να το λύσει χειρουργικά.

Όπως αναφέρει ο νοτιοκορεατικός Τύπος, λοιπόν, ο Κιμ Γιονγκ Ουν νοσηλεύτηκε στα μέσα Σεπτεμβρίου στην κλινική Μπονγκουά όπου παραμένει και φρουρείται από άνδρες ασφαλείας και δέχεται επισκέψεις από αξιωματούχους.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης