Έστερ Μακβι: Η σέξι νέα Βρετανίδα υπουργός Εργασίας!

Έστερ Μακβι: Η σέξι νέα Βρετανίδα υπουργός Εργασίας!

Είναι 46 ετών και πριν μπει στην κυβέρνηση Κάμερον ήταν τηλεπαρουσιάστρια με φωτογραφήσεις σε εξώφυλλα περιοδικών, που προσπαθεί να... ξεχάσει το Συντηρητικό Κόμμα



Έστερ Μακβι: Η σέξι νέα Βρετανίδα υπουργός Εργασίας!
Κι όμως! Υπάρχει σέξι υπουργός στην βρετανική κυβέρνηση. Πρόκειται για την υπουργό Εργασίας, Έστερ Μακβι, η οποία,κατά τον πρόσφατο ανασχηματισμό στον οποίο προέβη ο Συντηρητικός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, με στόχο την πολιτική του επιβίωση, όχι μόνο έμεινε στην κυβέρνηση αλλά βρέθηκε ακόμα πιο... κοντά στον ένοικο της Ντάουνινγκ Στρητ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Independent», η Έστερ ανήκει πλέον στη στενή ομάδα που θα πλαισιώνει τον Βρετανό πρωθυπουργό. Τα βρετανικά ΜΜΕ άδραξαν μάλιστα την ευκαιρία για να φρεσκάρουν τη μνήμη των Βρετανών κάνοντας μία μικρή αναδρομή στο πιπεράτο παρελθόν της 46χρονης, σήμερα, υπουργού.

Η υπουργός Εργασίας της Βρετανίας ήταν πριν από χρόνια διάσημη τηλεπαρουσιάστρια στην πατρίδα της, η οποία μάλιστα είχε φωτογραφηθεί όλο νάζι σε εξώφυλλα περιοδικών.

Κλείσιμο
Φορώντας λεοπάρ σουτιέν και αφήνοντας ανεπανόρθωτα εκτεθειμένες τις καλλίγραμμες γάμπες της, ο βρετανικός Τύπος υπενθυμίζει πως η καστανόξανθη Βρετανή υπουργός, πριν αναλάβει χαρτοφυλάκιο, ήταν πριν από χρόνια η φαντασίωση των ανδρών της Βρετανίας, κάτι που προσπαθεί να ξεχάσει το Συντηρητικό Κόμμα.



Πριν από είκοσι χρόνια, η Έστερ δεν είχε διστάσει να φωτογραφηθεί με μία κατακόκκινη ζακέτα η οποία άφηνε σε κοινή θέα το ασορτί σουτιέν αλλά και το υπέροχο μπούστο της. Εκτός από το σέξι παρελθόν της, τα βρετανικά ΜΜΕ επισημαίνουν πως η γοητευτικότατη Έστερ παραμένει... διαθέσιμη.

 

Δεν έχει βάλει "βέρα στο δεξί" αλλά, κι ούτε πρόκειται..σύμφωνα με τις δηλώσεις της.Αν και από το κρεβάτι της έχουν περάσει αρκετοί άνδρες,όπως ο παραγωγός του BBC, Μαλ Γιονγκ και ο Συντηρητικός, πρώην υπουργός Πολιτισμού, Εντ Βέζει,δεν έχει αποφασίσει να νοικοκυρευτεί. Τον τελευταίο χρόνο, διατηρεί δεσμό με τον βουλευτή των Τόρις,Φίλιπ Ντέιβις.Το ζευγάρι «στεγάζει» τον έρωτά του σε διαμέρισμα στο Λονδίνο, με την ίδια να επιμένει ότι η σχέση τους είναι αυστηρά πλατωνική...  






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης