Β. Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν «εξαφάνισε» τον θείο του και από φωτογραφίες και βίντεο

Β. Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν «εξαφάνισε» τον θείο του και από φωτογραφίες και βίντεο

Δεν έφτανε η βίαιη απομάκρυνση από τη Βουλή, ο άλλοτε πανίσχυρος Γιανγκ Σονγκ-Ταέκ «σβήστηκε» και από ντοκιμαντέρ

Β. Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν «εξαφάνισε» τον θείο του και από φωτογραφίες και βίντεο

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του βορειοκορεατικού καθεστώτος ότι ο θείος και μέντορας του ηγέτη της χώρας, Κιμ Γιονγκ Ουν, ο 67χρονος Γιάνγκ Σονγκ Ταέκ καθαιρέθηκε έπειτα από σειρά κατηγοριών, οπτικό υλικό που δόθηκε στη δημοσιότητα αποκαλύπτει τη διάθεση πραγματικής εκκαθάρισης από την κυβέρνηση.

Ο Γιάνγκ Σονγκ Ταέκ όχι μόνο απομακρύνθηκε βίαια από το εσωτερικό του κοινοβουλίου και μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του, ώστε η καθαίρεσή του να έχει και παραδειγματικό χαρακτήρα, αλλά «εξαφανίστηκε» και από φωτογραφίες και βίντεο.

Όπως αναφέρει το BBC, το πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας, KCNA ο θείος του Κιμ Γιονγκ Ουν συνοδεύθηκε εκτός βουλής από ένστολους εν μέσω συνεδρίασης.

Την ίδια ώρα, εικόνες του από ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε για την κορεατική κυβέρνηση και τον ηγέτη της χώρες, σβήστηκαν στο μοντάζ, με αποτέλεσμα εκείνες που τον εμφάνιζαν να έχουν τροποποιηθεί ώστε να μην αποκαλύπτεται το πρόσωπό του.

Παράλληλα, και φωτογραφικό υλικό υπέστη αλλαγές, σε τέτοιο βαθμό που ενώ απεικονιζόταν πίσω από τον Κιμ Γιονγκ Ουν, μετά την επεξεργασία να υπάρχει το απόλυτο κενό πίσω από τον Βορειοκορεάτη ηγέτη.

Κλείσιμο

Όλα αυτά τη στιγμή που ο δεύτερος πιο ισχυρός άνθρωπος της χώρας κατηγορείται για διαφθορά, εξωσυζυγικές σχέσεις, ακόμη και χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών.

 



















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης