Σαντορίνη: Ο top προορισμός για τους Αμερικανούς για τον μήνα του μέλιτος!

Σαντορίνη: Ο top προορισμός για τους Αμερικανούς για τον μήνα του μέλιτος!

Βρήκατε επιτέλους το ταίρι σας και λύσατε σχεδόν μια από τις «μεγαλύτερες ανησυχίες» της ζωής σας... Αλλά τώρα προκύπτει ένα άλλο πρόβλημα, η οργάνωση του τέλειου γάμου και βέβαια η αναζήτηση του τέλειου προορισμού για τον μήνα του μέλιτος...

Σαντορίνη: Ο top προορισμός για τους Αμερικανούς για τον μήνα του μέλιτος!
Η «αδελφή» ψυχή είναι δίπλα σας, σύντομα θα ανεβείτε μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά έχετε αποφασίσει πού θα πάτε για τον μήνα του μέλιτος; Αν όχι, οι αναγνώστες της ιστοσελίδας US News, έχουν ήδη ψηφίσει ποιος είναι ο top προορισμός για τον μήνα του μέλιτος. Βρίσκεται στην Ελλάδα και είναι η Σαντορίνη!

Κλείσιμο


Με άνεση, το πανέμορφο νησί του Αιγαίου κέρδισε για τρίτη συνεχή φορά τον τίτλο του καλύτερου προορισμού για τον μήνα του μέλιτος για τα έτη 2014 - 2015, αφού το 83% των αναγνωστών της ιστοσελίδας ψήφισαν τη Σαντορίνη για να ταξιδέψουν με τον ή την σύντροφό τους, στο «παρθενικό» τους ταξίδι ως επίσημο πλέον ζευγάρι.



Για εκείνους τους νιόπαντρους που «τεμπελιάζουν» και δεν έχουν την διάθεση να ψάχνουν ταξιδιωτικούς οδηγούς για να ανακαλύψουν το ιδανικό μέρος για το μήνα του μέλιτος, οι αναγνώστες, αλλά και οι ειδικοί του US News, ψάχνουν και ψηφίζουν για εσάς τα μέρη του κόσμου που είναι τα κατάλληλα για ζευγάρια, διαθέτουν την απαραίτητη ρομαντική ατμόσφαιρα και προσφέρουν στους νιόπαντρους τις ευκαιρίες γα να κάνουν μαζί κάποιες δραστηριότητες.



Η Σαντορίνη με τα καταγάλανα νερά της, τις απέραντες αμμουδιές, το μοναδικό ηλιοβασίλεμα, τα κάτασπρα σπίτια της και την τοπική κουζίνα, κέρδισε επάξια την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των Αμερικανών αναγνωστών.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα το νησί του Αιγαίου αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τον μήνα του μέλιτος και για τους Ευρωπαίους!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης