Σαββατοκύριακο εμβάθυνσης στο facebook

Σαββατοκύριακο εμβάθυνσης στο facebook

Στις 22 και 23 Απριλίου διοργανώνεται διήμερο μελέτης του μέσου με «εργαστήρια» - Επεξεργασία μεθόδων αξιοποίησης του fb από δημιουργικής αλλά και εμπορικής άποψης - 8 ομιλητές, 6 facebook ιστορίες, 2 σεμινάρια - Συμμετέχουν διακεκριμένοι επαγγελματίες από το χώρο της διαφήμισης κ.α.

Σαββατοκύριακο εμβάθυνσης στο facebook
«In Situ Facebook stories» είναι ο τίτλος του διήμερου συνεδρίου που θα λάβει χώρα στην Καλαμάτα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στο facebook, το πιο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο με ομιλίες και workshops («εργαστήρια») γύρω από το Facebook. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 22-23 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο του ξενοδοχείου Elite City Resort στην Καλαμάτα.

Για 2 ημέρες επιτυχημένοι social media experts θα παρουσιάσουν αλλά και θα συζητήσουν για βραβευμένα case studies της ελληνικής αγοράς στην Καλαμάτα. Παράλληλα, θα πραγματοποιήσουν εκπαιδευτικά σεμινάρια με αντικείμενο τη δημιουργία στρατηγικής περιεχομένου για Facebook pages αλλά και διαχείρισης Facebook ads.

To In Situ Facebook stories είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στο Facebook και τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να το αξιοποιήσουμε, τόσο σε επίπεδο δημιουργίας περιεχομένου, όσο και διαφήμισης.

Η πρώτη ημέρα είναι αφιερωμένη σε ομιλίες γύρω από επιτυχημένες καμπάνιες και case studies που αφορούν την επικοινωνία μέσω του Facebook. Η δεύτερη ημέρα περιλαμβάνει δύο workshops, ένα για την παραγωγή περιεχομένου και ένα για τη δημιουργία και υλοποίηση διαφημιστικών εκστρατειών.
Οι εταιρίες που θα φιλοξενηθούν δημιουργούν και διαχειρίζονται την επικοινωνιακή στρατηγική διακεκριμένων ελληνικών και διεθνών brand και είναι από τις πλέον αναγνωρισμένες και βραβευμένες.

Κλείσιμο
Πιο συγκεκριμένα οι εταιρίες και ομιλητές που συμμετέχουν στο In Situ Facebook stories είναι:

OgilvyOne Athens: Δημήτρης Σαββάκος
Publicis One Greece: Νίκος Αθηναίος
Isobar: Μελίτα Μαντζαρίδου & Κατερίνα Γιαννούλη
Four Wise Monkeys: Βαγγέλης Δαβιτίδης
Forestview: Γιάννης Αντωνίου
Weridelocal: Λουκάς Ζώρζος & Κλειώ Μπελογιάννη

Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια επισκεφθείτε το insituproject.gr, την event page στο Facebook ή επικοινωνήστε με τους διοργανωτές στο insitu@insituproject.gr.

Εισιτήρια είναι διαθέσιμα επίσης και στο www.viva.gr.

(Το In Situ Facebook stories αποτελεί τη νέα δράση του In Situ γύρω από την ενημέρωση και ενδυνάμωση της ελληνικής περιφέρειας σε σχέση με τις δημιουργικές βιομηχανίες και τις νέες τεχνολογίες).



 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης