Νέοι iΜac με οθόνες Retina ανάλυσης 4Κ και 5K

Νέοι iΜac με οθόνες Retina ανάλυσης 4Κ και 5K

Μετά τις ανακοινώσεις του Σεπτεμβρίου για τις φορητές συσκευές, ήρθε η ώρα της ανανέωσης των iMac, με δύο νέα μοντέλα βελτιωμένα εφ' όλης της ύλης

Νέοι iΜac με οθόνες Retina ανάλυσης 4Κ και 5K
H Apple ανανέωσε την οικογένεια των desktop υπολογιστών iMac, φέρνοντας τη νέα οθόνη Retina για πρώτη φορά στον 21,5 ιντσών iMac και οθόνη Retina 5K σε κάθε iMac 27 ιντσών. 

Οι νέοι iMac διαθέτουν, επίσης, πιο ισχυρούς επεξεργαστές και γραφικά, δύο Thunderbolt 2 θύρες και νέες επιλογές αποθήκευσης. Ταχύτερος και πιο ισχυρός από ποτέ, ο νέος iMac 27 ιντσών με οθόνη Retina 5K έρχεται με την έκτη γενιά επεξεργαστών Intel Core και τις τελευταίες AMD κάρτες γραφικών υψηλών επιδόσεων, προσφέροντας έως και 3,7 TeraFLOPS υπολογιστικής ισχύος.



Ο νέος 21,5 ιντσών iMac με οθόνη Retina 4K διαθέτει πέμπτης γενιάς επεξεργαστή Intel Core και Intel Iris Pro Graphics.
Κλείσιμο

Μαζί με τους νέους iMac, Apple παρουσίασε μια νέα σειρά ασύρματων αξεσουάρ, όπως το νέο πληκτρολόγιο Magic Keyboard για ακόμα καλύτερη πληκτρολόγηση, το Magic Mouse 2 και το Magic Trackpad 2. Οι συσκευές Magic έχουν επανασχεδιαστεί και διαθέτουν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες που εξαλείφουν εντελώς την ανάγκη για μπαταρίες μίας χρήσης.

 
Το νέο Magic Trackpad 2 φέρνει επίσης την λειτουργία Force Touch της Apple στην επιφάνεια εργασίας, δίνοντας μια νέα διάσταση στην εμπειρία χρήσης ενός iMac.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης