Νέα πιο οικονομικά smartphones από την LG

Νέα πιο οικονομικά smartphones από την LG

Tα L Fino και Bello είναι εφοδιασμένα με επεξεργαστές τεσσάρων πυρήνων και διαθέτουν λειτουργίες από premium μοντέλα

Νέα πιο οικονομικά smartphones από την LG
Η LG Electronics συμμετείχε και φέτος ως χορηγός στο διεθνές συνέδριο Infocom World, το οποίο έγινε στην Αθήνα. 

Το φετινό συνέδριο, που είχε τίτλο «Techonomy: Time for Synergies!», πραγματοποιήθηκε σε μία περίοδο κατά την οποία δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις τεχνολογικές, στρατηγικές και επιχειρηματικές συνέργειες, οι οποίες αποτελούν, πλέον, βασικό μοχλό της ανάπτυξης.

Ο νεολογισμός «Techonomy» εκφράζει την απόλυτη συνέργεια της τεχνολογίας με τη νέα οικονομική πραγματικότητα, αφού πλέον η τεχνολογία είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις βασικές κινητήριες δυνάμεις για τη βελτίωση του οικονομικού κλίματος. 

Στον ιδιαίτερο χώρο που είχε στηθεί από την LG, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις κορυφαίες συσκευές της LG, όπως το G3, το νέο G3 S, τα νέα smartphones των L Series, L Fino και L Bello,  αλλά και τις νέες συσκευές F60, L65 και L50 SPORTY. 

Το ενδιαφέρον των περισσότερων τράβηξε το premium LG G3, αλλά και το νέο G3 S, καθώς ενσωματώνουν τα πιο πρωτοποριακά χαρακτηριστικά της LG, αλλά και το βραβευμένο UX που υπόσχεται ευχάριστη και άνετη εμπειρία χρήσης. 
Κλείσιμο

Από την άλλη, τα L Fino και Bello εμφανίζονται ως μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική σε σχέση με τα ακριβότερα smartphones. Είναι εφοδιασμένα με επεξεργαστές τεσσάρων πυρήνων και διαθέτουν λειτουργίες από premium μοντέλα. 

Διατηρώντας τη σχεδιαστική γραμμή των premium smartphones της LG, τα L Fino και Bello διαθέτουν το χαρακτηριστικό πίσω κεντρικό πλήκτρο και αποκλειστικές UX λειτουργίες, για να κάνουν τη φωτογράφηση πιο εύκολη και διασκεδαστική. Όπως η λειτουργία «Gesture Shot», η οποία επιτρέπει στο χρήστη να θέτει σε λειτουργία ένα χρονοδιακόπτη τριών δευτερολέπτων κάνοντας μια απλή κίνηση –ανοίγοντας και κλείνοντας την παλάμη του μπροστά από το φακό της κάμερας.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης