Ιβάνκα Τραμπ – Τζάρεντ Κούσνερ: Το χρυσό ζευγάρι του Λευκού Οίκου

Ιβάνκα Τραμπ – Τζάρεντ Κούσνερ: Το χρυσό ζευγάρι του Λευκού Οίκου

Η προσωπική τους περιουσία υπολογίζεται από 144 έως και 700 εκατ. δολάρια, βάσει των στοιχείων που δημοσιοποίησε ο Λευκός Οίκος

Ιβάνκα Τραμπ – Τζάρεντ Κούσνερ: Το χρυσό ζευγάρι του Λευκού Οίκου
Κόρη προέδρου των ΗΠΑ και πάμπλουτου επιχειρηματία. Γαμπρός του προέδρου των ΗΠΑ και επίσης γόνος πλούσιας οικογένειας. Το λαμπερό «δεύτερο» ζευγάρι του Λευκού Οίκου, η Ιβάνκα Τραμπ και ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ, δεν μπορούν παρά να διαθέτουν εκτός από αίγλη και χρήμα, με την προσωπική τους περιουσία να υπολογίζεται από 144 έως και 700 εκατ. δολάρια, βάσει των στοιχείων που δημοσιοποίησε ο Λευκός Οίκος.

Παράλληλα διαθέτουν αρκετά ακίνητα η αξία των οποίων φθάνει σε δεκάδες εκατ. δολάρια, φυσικά επενδύσεις και χρέη που υπολογίζονται κοντά στα 100 εκατ. δολάρια, καθώς όταν είσαι εξαιρετικά πλούσιος για να είσαι και αξιοπρεπής ως φαίνεται πρέπει και σε κάποιους να... χρωστάς.

Άλλωστε το σύνολο της τρέχουσας αμερικανικής κυβέρνησης αξίζει πολλά, τουλάχιστον σε χρήματα, καθώς περιλαμβάνει επιτυχημένους επιχειρηματίες, κορυφαία στελέχη τραπεζών όπως η Goldman Sachs αλλά και τεράστιων ενεργειακών ομίλων όπως η Exxon Mobil, «μεγάλη αγάπη» του υπουργού Εξωτερικών, Ρεξ Τίλερσον.

Κλείσιμο
Σύμφωνα, μάλιστα, με τον εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου, Σον Σπάισερ, πρόκειται για μία «ευλογημένη από την καριέρα της στον ιδιωτικό τομέα» κυβέρνηση!

«Ο πρόεδρος επέλεξε αρκετούς ανθρώπους στην κυβέρνηση και κυρίως στον Λευκό Οίκο, οι οποίοι υπήρξαν ευλογημένοι και πολύ επιτυχημένοι σε αυτήν την χώρα και αποφάσισαν να χάσουν πολλά, εισερχόμενοι στην κυβέρνηση» έσπευσε να υποστηρίξει ο κ. Σπάισερ. 










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης