Σκίμπε: «Σε κανέναν δεν αρέσει η διακοπή, ελπίζω σε άμεση λύση»

Σκίμπε: «Σε κανέναν δεν αρέσει η διακοπή, ελπίζω σε άμεση λύση»

Ο Μίκαελ Σκίμπε τοποθετήθηκε στο Gazzetta.gr σχετικά με την διακοπή του πρωταθλήματος που σαφώς παίζει τον ρόλο της και για την Εθνική μας ομάδα. Τι είπε για το ματς με Ελβετία ο συνεργάτης του Θωμάς Στράτος

Σκίμπε: «Σε κανέναν δεν αρέσει η διακοπή, ελπίζω σε άμεση λύση»
Ο Σκίμπε και οι συνεργάτες του εμφανίστηκαν ευχαριστημένοι από την εικόνα και την προσπάθεια της Εθνικής μας με την Ελβετία παρά την ήττα με 1-0. Πλην όμως ένα ενδιαφέρον σκέλος είναι η διακοπή και πως το βλέπει ο Γερμανός τεχνικός.
 
Ο Μίκαελ Σκίμπε μιλώντας στο περιθώριο του φιλικού της Ελλάδας με την Ελβετία σχολίασε σχετικά πως «σε κανέναν δεν αρέσει η διακοπή αυτή. Προφανώς και είναι πρόβλημα και για την Εθνική ομάδα. Ελπίζουμε πως οι άνθρωποι που πρέπει - γιατί δεν είναι ένα δικό μας θέμα που μπορούμε να δούμε ή να λύσουμε - θα δώσουν άμεσα λύση. Αυτό ελπίζω όπως και το ότι σε 10 με 15 ημέρες θα έχουμε ξανά πρωτάθλημα. Είναι και κάτι που πρέπει να γίνει. Να βρεθεί σύντομα η λύση για να αρχίσουν ξανά οι δύο διοργανώσεις (σ.σ. πρωτάθλημα και Κύπελλο)».

Ο έμπειρος τεχνικός ήταν χαρούμενος και για τα νέα πρόσωπα της Εθνικής: «Πρόκειται για παιδιά με ταλέντο και δυνατότητες. Μας ικανοποιεί το γεγονός πως είναι στην Εθνική. Μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε πιο πολλές εναλλακτικές. Γενικότερα να έχουμε και άλλες καλές λύσεις για την ομάδα για την συνέχεια». Ο Σκίμπε γενικότερα πάντως έδειξε αισιόδοξος για το μέλλον του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
 
Από μέρους του ο Θωμάς Στράτος, συνεργάτης του κ. Σκίμπε, τόνισε σχετικά στο Gazzetta για το παιχνίδι: «Είμαστε ευχαριστημένοι από την άποψη ότι τα παιδιά έκαναν μία μεγάλη προσπάθεια. Είχαμε ευκαιρίες στο παιχνίδι αλλά από ένα σημείο και μετά κουραστήκαμε. Συνεχίζουμε για την πιο μεγάλη βελτίωση της ομάδας». Για την διακοπή ήταν προβληματισμένοι και οι συνεργάτες του Γερμανού τεχνικού, ωστόσο απέφυγαν να κάνουν κάποιο σχόλιο.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης