Όλο κι ανεβαίνει ο Μάνταλος

Όλο κι ανεβαίνει ο Μάνταλος

Εικόνα παίκτη που είναι έτοιμος να αγωνιστεί βγάζει ο αρχηγός της ΑΕΚ.

Όλο κι ανεβαίνει ο Μάνταλος
Η πορεία της επανόδου του Πέτρου Μάνταλου στη δράση μετά τον δεύτερο σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο πηγαίνει εξαιρετικά. Ο αρχηγός της ΑΕΚ ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς συμμετέχοντας σε πολλά κομμάτια της προπόνησης, συχνά και στο προπονητικό διπλό, ενώ βάζει όλο και περισσότερο την μπάλα στο πρόγραμμά του. 

Η εικόνα που βγάζει και στους συμπαίκτες του είναι ενός έτοιμου παίκτη να μπει και να αγωνιστεί, ωστόσο δεν θα υπάρξει καμία βιασύνη. Ο διεθνής άσος ακολουθεί πιστά τις εντολές του ιατρικού τιμ και η συμμετοχή του σε κάθε άσκηση γίνεται αφού πάρει από εκεί το πράσινο φως. 

Διανύει τον πέμπτο μήνα της αποθεραπείας του και όλα δείχνουν πως θα εξαντλήσει το προβλεπόμενο εξάμηνο πριν αρχίσει να αγωνίζεται. Στόχος του είναι να προλάβει έστω και ένα παιχνίδι πριν την ολοκλήρωση της περιόδου και φαίνεται πως αυτό είναι απόλυτα εφικτό. 

Όσο για τον Γιάκομπ Γιόχανσον, που τραυματίστηκε μετά τον Μάνταλο, είναι πίσω 2-3 εβδομάδες σε σχέση με τον αρχηγό της «Ένωσης», ωστόσο κι αυτός καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει. Κι αν το να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της ΑΕΚ μοιάζει πολύ δύσκολο ως αδύνατο (δεδομένου ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν έχει δείξει διάθεση ανανέωσης), παλεύει για να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Υπενθυμίζεται πως το δικό του γκολ, στον αγώνα μάλιστα που τραυματίστηκε, έκρινε την πρόκριση επί της Ιταλίας στα μπαράζ του Νοεμβρίου και προσπαθεί να είναι έτοιμος για το ραντεβού στα γήπεδα της Ρωσίας. Θεωρείται, δε, πως αν είναι ιατρικά έτοιμος θα είναι στην 23άδα, ακόμη κι αν η αποχή τον έχει επηρεάσει.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης