Χίλιεμαρκ για Παναθηναϊκό: «Τα λεφτά εξαφανίστηκαν, μου οφείλουν πολλά»

Χίλιεμαρκ για Παναθηναϊκό: «Τα λεφτά εξαφανίστηκαν, μου οφείλουν πολλά»

Ο Οσκαρ Χίλιεμαρκ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός του οφείλει αρκετά χρήματα, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταθέσει προσφυγή

Χίλιεμαρκ για Παναθηναϊκό: «Τα λεφτά εξαφανίστηκαν, μου οφείλουν πολλά»
Ο Οσκαρ Χίλιεμαρκ μίλησε στην ιστοσελίδα fotbollskanalen για τα όσα έζησε στον Παναθηναϊκό, τις συνθήκες, αλλά και τα χρήματα που του οφείλονται «Τις περισσότερες φορές ήταν καλά τα πράγματα. Το θέμα των πληρωμών ήταν που σε έκανε να σκεφτείς περισσότερο.  Δεν είναι τόσα πολλά για να σε κάνουν να ανησυχείς, όμως, η κατάσταση έγινε δύσκολη όταν ο πρόεδρος «έκλεψε» και τα χρήματα εξαφανίστηκαν» ήταν το αρχικό σχόλιο του Σουηδού. 

Για το αν σκέφτεται να κάνει κι αυτός προσφυγή, ο Σουηδός απάντησε: «Αυτή τη στιγμή όλα αυτά τα θέματα τα χειρίζεται ο εκπρόσωπός μου. Εγώ συγκεντρώνομαι στο ποδόσφαιρο».

Για τo αν έχει πάρει χρήματα, ο Χίλιεμαρκ πρόσθεσε:«Οχι όλα. Χρειάζονται πολλά ακόμα. Τώρα όμως βρίσκομαι στην Ιταλία, είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό. Πιστεύω ότι στο τέλος θα πάνε όλα καλά. Το αν θα τα πάρω τώρα ή αργότερα δεν έχει αποφασιστεί. Οι άνθρωποι μου πάντως είναι άφωνοι με όσα συμβαίνουν. Στην Ελλάδα έμαθα να συγκεντρώνομαι άσχετα με πράγματα που μπορούν να σε επηρεάσουν. Έγιναν πολλά εκτός πλάνου και γύρω από την ομάδα. Πρέπει να συγκεντρώνεσαι στο να παίζεις. Υπήρχαν αναταραχές. Ήταν καλό έπαιξα στον Παναθηναϊκό, αυτό είχε αποτέλεσμα να έχω ρυθμό γυρίζοντας στην Τζένοα».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης