Superleague: Τα μάτια όλων στην Τούμπα για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Superleague: Τα μάτια όλων στην Τούμπα για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Στη «μάχη της ουράς», η ΑΕΛ φιλοξενεί τον Πλατανιά σε μία αμφίρροπη αναμέτρηση από αυτές που θεωρούνται «εξάποντες», ενώ ο Απόλλων Σμύρνης έχει εξαιρετικά δύσκολη αποστολή στην Ξάνθη

Superleague: Τα μάτια όλων στην Τούμπα για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό και θέλει τη νίκη καθώς όχι μόνο θα καταστεί το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο, αλλά θ΄ αφήσει τους πρωταθλητές σε απόσταση εννέα βαθμών. Η ψυχολογία των παικτών του Ρασβάν Λουτσέσκου βρίσκεται στα ύψη, ωστόσο το «βάρος» και η «πίεση»  για επιστροφή στον τίτλο μετά από 33 χρόνια, ίσως παίξουν τον ρόλο τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν να χάσουν απολύτως τίποτε και παίζουν κυρίως για το γόητρο. Σε περίπτωση νίκης μέσα στην Τούμπα θα ξαναβάλουν «φωτιά» στην κορυφή και το πρωτάθλημα θ΄ αποκτήσει νέο ενδιαφέρον, από τη στιγμή που βέβαια η ΑΕΚ πάρει βαθμό ή βαθμούς την Δευτέρα κόντρα στον Ατρόμητο.

Στη «μάχη της ουράς», η ΑΕΛ φιλοξενεί τον Πλατανιά σε μία αμφίρροπη αναμέτρηση από αυτές που θεωρούνται «εξάποντες», ενώ ο Απόλλων Σμύρνης έχει εξαιρετικά δύσκολη αποστολή στην Ξάνθη, με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα που διεκδικεί ένα «ευρωπαϊκό εισιτήριο». Δύσκολο έργο έχει και η Κέρκυρα στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον εξαιρετικά βελτιωμένο Παναιτωλικό.

Το πανόραμα της σημερινή αγωνιστικής δράσης

Κλείσιμο
Κυριακή (25/2)

15.00: Ξάνθη - Απόλλων Σμύρνης

17.15: ΑΕΛ - Πλατανιάς

17.15: Παναιτωλικός - Κέρκυρα

19.30: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Δευτέρα (26/2)

19.30: Ατρόμητος - ΑΕΚ

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης