Χάντερσφιλντ - Μαν. Γιουνάιτεντ 0-2: "Χαλαρά" με Λουκάκου στους "8" του Κυπέλλου

Χάντερσφιλντ - Μαν. Γιουνάιτεντ 0-2: "Χαλαρά" με Λουκάκου στους "8" του Κυπέλλου

O Λουκάκου πήρε στις πλάτες του τη Γιουνάιτεντ, πέτυχε δυο γκολ κόντρα στη Χάντερσφιλντ (2-0) και βρέθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου. Τα 20 γκολ στη σεζόν έφτασε ο Βέλγος

Χάντερσφιλντ - Μαν. Γιουνάιτεντ 0-2: "Χαλαρά" με Λουκάκου στους "8" του Κυπέλλου
Η Γιουνάιτεντ δε δυσκολεύθηκε στο «John Smith's Stadium», επικράτησε 2-0 και βρέθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου Αγγλίας! Ο Λουκάκου ήταν εντυπωσιακός, πέτυχε δυο τέρματα, κι έφτασε τα 20 σε όλες τις διοργανώσεις, τέταρτη διαδοχική φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο. Παράλληλα, έφτασε τα 11 γκολ στις τελευταίες δέκα συμμετοχές του στο Κύπελλο Αγγλίας.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και με το... καλημέρα άνοιξαν το σκορ. Στο 3ο λεπτό ο Μάτα έβγαλε την ασίστ στον Λουκάκου, ο οποίος με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 1-0. Η Χάντερσφιλντ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 6ο λεπτό διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο χέρι του Σμόλινγκ. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, αλλά η Μάντσεστερ δεν ανησύχησε ιδιαίτερα. Μάλιστα, στο 45' ο Μάτα πανηγύρισε γκολ, αλλά για... λίγο, αφού ο Φρεντ με τη τη βοήθεια του VAR ακύρωσε το τέρμα. Στο 56' ο Λουκάκου αποφάσισε να τελειώσει το ματς. συνδυάστηκε υπέροχα με τον Αλέξις και με αριστερό πλασέ διαμόρφωσε το 2-0. 

Χάντερσφιλντ: Λεσλ, Κονγκολό (70’ Μαλόουν), Μπίλινγκ, Φαν λα Πάρα (84’ Σαμπίρι), Γουίλιαμς, Ινς, Κάνερ, Μουνιέ, Ζάνκα, Σίντλερ, Χαντεργκγιονάι (70’ Σμιθ)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ρομέρο, Γιανγκ, Λίντελοφ, Σμόλινγκ, Σο, Μάτιτς, Κάρικ, ΜακΤόμινεϊ, Μάτα (80’ Λίνγκαρντ), Λουκάκου (90+3’ Μπαϊγί), Αλέξις (76’ Μαρσιάλ)

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης