Θεοδωρόπουλος: «Κάναμε ανταλλαγή απόψεων, δεν υπάρχει μαγική λύση για τον ΠΑΟ»

Θεοδωρόπουλος: «Κάναμε ανταλλαγή απόψεων, δεν υπάρχει μαγική λύση για τον ΠΑΟ»

Ο γνωστός επιχειρηματίας μετά το τέλος της συνάντησης του με τους παλαίμαχους του ΠΑΟ προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους μετά τη δημοσιοποίηση της πρωτοβουλίας που έχει ξεκινήσει για τη σωτηρία της ομάδας, τονίζοντας πως δεν πρέπει να υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες από τον κόσμο

Θεοδωρόπουλος: «Κάναμε ανταλλαγή απόψεων, δεν υπάρχει μαγική λύση για τον ΠΑΟ»
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Σπύρου Θεοδωρόπουλου με τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο Mr. Chipita τους συνάντησε και τους ανέλυσε το πλάνο του. Στη συνάντηση βρέθηκαν οι Αντωνιάδης, Δομάζος, Καρούλιας, Καμάρας, Οικονομόπουλος και Κωνσταντίνου, ο οποίος είναι και πρόεδρος της ΠΑΕ.

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου:

«Καλό θα είναι να μη δημιουργούνται προσδοκίες στον κόσμο, κάναμε μια κουβέντα με τους παλαίμαχους για τον Παναθηναϊκό, ήρθα εδώ να μιλήσω με κάποιους ανθρώπους για την ομάδα, δεν θέλω να μιλήσω για αγωνιστικά. Ο κόσμος δεν πρέπει να νομίζει πως υπάρχει μαγική λύση».

Η κίνηση βέβαια του Mr. Chipita να καλέσει τους παλαίμαχους σε αυτή τη συνάντηση δείχνει διάθεση, αλλά ο ίδιος από την πλευρά του θέλει να κρατήσει χαμηλά τους τόνους.
Κλείσιμο

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Αντωνιάδης, αποκάλυψε με δήλωσή του πως υπάρχουν ακόμα τρεις στο πλευρό του Σπύρου Θεοδωρόπουλου και μίλησε συγκεκριμένα για τον Ανδρέα Γαβριηλίδη, ο οποίος είναι μάνατζερ επιχειρήσεων στην Κύπρο και βρίσκεται συχνά σε παιχνίδια του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο.

«Κάναμε μια συνάντηση για ένα πλάνο σωτηρίας για τον Παναθηναϊκό ώστε να μην πάει στα βράχια. Μαζί με τον κ. Θεοδωρόπουλο είναι ακόμα 3 επιχειρηματίες μεταξύ των οποίων ο κ. Γαβριηλίδης που είναι μάνατζερ επιχειρήσεων στην Κύπρο». Επίσης, ο Αντωνιάδης τόνισε πως θα γίνει και νέα συνάντηση με τους παλαίμαχους της νέας γενιάς.

Επίσης, ο Μίμης Δομάζος δήλωσε από την πλευρά του: «Είμαι αισιόδοξος πως κάτι θετικό μπορεί να γίνει και θα τα ξαναπούμε στο μέλλον».

Τέλος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Κωνσταντίνου, τόνισε πως από λάθος δεν προσκλήθηκαν στη συνάντηση οι Άγγελος Μπασινάς και Γιούρκας Σεϊταρίδης, οι οποίοι και θα είχαν βρεθεί σε αυτή. Ωστόσο, όπως προείπαμε ο Αντώνης Αντωνιάδης ξεκαθάρισε πως θα γίνει εκ νέου συνάντηση με τη νέα γενιά των παλαιμάχων.
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης