Ντάουντα: «Εχουμε βρει ισορροπία, θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι…»

Ντάουντα: «Εχουμε βρει ισορροπία, θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι…»

Ο χρυσός σκόρερ των πρωτοπόρων μίλησε στην κάμερα της NOVA λίγο μετά τον θρίαμβο στο ΟΑΚΑ

Ντάουντα: «Εχουμε βρει ισορροπία, θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι…»
Ο φορ του Ατρόμητου αναφέρθηκε στην ξέφρενη πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα κι όπως αρχικά παραδέχθηκε:

«Είναι μια πολύ ωραία στιγμή για εμάς, είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα, είχαμε μία αργή εκκίνηση, παλεύουμε όμως ο ένας για τον άλλο και είμαστε ομάδα. Έχουμε κρατήσει για πέμπτο συνεχόμενο ματς το μηδέν, θέλουμε να έχουμε μία επιτυχή σεζόν αλλά είναι νωρίς ακόμα, θα συνεχίσουμε και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».

Από κει και πέρα ο έμπειρος φορ τόνισε: «Έχουμε βρει την ισορροπία σε άμυνα και επίθεση. Θα κρατήσουμε το μηδέν όσο περισσότερο μπορούμε. Κρατάμε χαμηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε. Μερικές φορές είναι και η τύχη με το μέρος σου, μερικές φορές όχι, είμαστε ομάδα, δουλεύουμε σκληρά και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν είναι θέμα τύχης, κάποιες φορές δουλεύεις σκληρά και ανταμείβεσαι. Είναι μια ομαδική προσπάθεια, παίζουμε ο ένας για τον άλλο, καλύπτουμε ο ένας τον άλλο». 
 
Κλείνοντας ανέφερε πως  «ο προπονητής έχει αρκετούς νέους παίκτες και δεν είναι εύκολο μετά από ένα μήνα να έχεις ένα δεμένο σύνολο, τώρα όμως υπάρχει ισορροπία και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όλα είναι θέμα αυτοπεποίθησης, για εκείνον όλα είναι καινούργια εδώ. Χρειάζεται χρόνος ωστόσο για να πάνε όλα καλύτερα, είμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση όμως. Είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση, όλα μπορούν να συμβούν, έχουμε το παιχνίδι με την Ξάνθη, κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και θα πάμε εκεί με το κεφάλι κάτω. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, πήραμε όμως δύο πολύ σημαντικές νίκες με ΑΕΚ και Ολυμπιακό και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι γιατί πλέον όλοι θα θέλουν να κερδίσουν τον Ατρόμητο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης