Η Μπαρτσελόνα του Βαλβέρδε δεν χάνει: Έφυγε με 1-1 από την Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτικο

Η Μπαρτσελόνα του Βαλβέρδε δεν χάνει: Έφυγε με 1-1 από την Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτικο

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχασε ούτε από την Ατλέτικο στη Μαδρίτη, καθώς ο Λουίς Σουάρες ισοφάρισε στο 82' σε 1-1 και οι «μπλαουγκράνα» συνεχίζουν αήττητοι στην Ισπανία

Η Μπαρτσελόνα του Βαλβέρδε δεν χάνει: Έφυγε με 1-1 από την Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτικο
Πότε θα χάσει η Μπαρτσελόνα; 

ΠΟΤΕ! 

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε αποδείχθηκε επτάψυχη και στο ''Wanda Metropolitano'' απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Λουίς Σουάρες να «χτυπάει» στο 82' και να χαρίζει, έστω, τον βαθμό στους «μπλαουγκράνα» (1-1), που συνεχίζουν αήττητοι στην Ισπανία! 

Από την άλλη, βέβαια, οι Καταλανοί δεν πέτυχαν τον στόχο του «οκτώ στα οκτώ», προκειμένου να ισοφαρίσουν την επίδοση του 2013-2014, την κορυφαία της ιστορίας τους. 

Όπως και να έχει, μετά την ισοπαλία στο πρώτο ντέρμπι που φιλοξενεί η νέα έδρα των «ροχιμπλάνκος», η Μπάρτσα παρέμεινε σε απόσταση ασφαλείας από τη Ρεάλ, στο +5, ενώ διεύρυνε την απίστευτη… κατάρα της Ατλέτικο! 
Κλείσιμο

Οι Μαδριλένοι, που προηγήθηκαν με την γκολάρα του Σαούλ στο 21' και το πίστεψαν πως ήρθε, επιτέλους, η ώρα, δεν έχουν νικήσει τους «μπλαουγκράνα» σε 15 -πλέον- συνεχόμενα παιχνίδια, εντός και εκτός έδρας! 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να δημιουργούν ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ, αλλά να πέφτουν πάνω στον εκπληκτικό Τερ Στέγκεν. 

Στο β' μέρος, η Μπάρτσα ανέβασε την απόδοσή της, αλλά ο Ομπλάκ απέκρουσε το σουτ του Σουάρες (55') και στο επόμενο λεπτό, το αριστερό δοκάρι σταμάτησε το φάουλ του Μέσι. Ο Αργεντινός, στο 76', άγγιξε και πάλι την ισοφάριση, που ήρθε, τελικά, με τη σκαστή κεφαλιά του Σουάρες (81'). 

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Χουανφράν, Σάβιτς, Γκοδίν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι (84' Τόρες), Σαούλ, Κόκε, Κορέα (58' Γκαϊτάν), Καράσκο (73' Τομάς), Γκριεζμάν 

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο (61' Σέρζι Ρομπέρτο), Πικέ, Ουμτιτί, Ζόρντι Αλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (79' Παουλίνιο), Αντρέ Γκόμες, Ινιέστα (61' Ντεουλοφέου), Μέσι, Λουίς Σουάρες. 



Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης