Η «αυλαία» σε πρωταθλήματα και Κύπελλα... υπόσχονται κέρδη!

Η «αυλαία» σε πρωταθλήματα και Κύπελλα... υπόσχονται κέρδη!

Η τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ στη Σούπερ Λιγκ, αρκετοί τελικοί κυπέλλου στην Ευρώπη, φιλικά ματς εθνικών ομάδων, καθώς και το παγκόσμιο κύπελλο U-20 που διεξάγεται στη Νότια Κορέα, συνθέτουν ένα ελκυστικό κουπόνι με τις πάντα ελκυστικές αποδόσεις της betshop.gr

Η «αυλαία» σε πρωταθλήματα και Κύπελλα... υπόσχονται κέρδη!
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Το κλίμα είναι έτσι κι αλλιώς τεταμένο, μετά τα όσα έγιναν στη «Λεωφόρο» και την τιμωρία του Παναθηναϊκού. Κι οι δυο ομάδες έχουν αρκετούς τραυματισμούς, με πιο σημαντική αυτή του Μπεργκ για τον Παναθηναϊκό και του Μάτος για τον ΠΑΟΚ. Η λογική λέει ότι λόγω έδρας και μόνο να παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.75.

Δυναμό Ζάγκρεπ – Ριέκα: Τελικός κυπέλλου Κροατίας ανάμεσα σε ισοδύναμες ομάδες. Στην βαθμολογία η Ριέκα έχει δυο βαθμούς περισσότερους από τη Δυναμό. Οι δυο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στο Ζάγκρεπ το περασμένο Σάββατο με τη Δυναμό να διαλύει 5-2 τη Ριέκα. Ο τελικός, ωστόσο, είναι ένα άλλο ματς. Θα γίνει στην πόλη Βαραζντίν. Η λογική λέει να παίξουμε το over της betshop.gr
στο 2.10.

Βάσας – Φερεντσβάρος: Τελικός κυπέλλου Ουγγαρίας ανάμεσα σε δυο ισοδύναμες ομάδες, που ισοβαθμούν στην 3η θέση της βαθμολογίας. Ο τελικός θα γίνει στο «Γκρούπαμα Αρένα», έδρα της Φερεντσβάρος! Θα προτιμήσουμε το διπλό της
Κλείσιμο
betshop.gr στο 2.15.

Ντομζάλε – Ολίμπια Λουμπλιάνα: Τελικός κυπέλλου Σλοβενίας που θα γίνει στο ουδέτερο γήπεδο του Κόπερ. Περίπου ισοδύναμες οι δυο ομάδες. Η Ντομζάλε, ωστόσο, έχει τρεις ήττες και δυο ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Καλύτερα αποτελέσματα έχει η Ολίμπια. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της betshop.gr στο 2.60.

Κόνιασπορ  - Μπασακσεχίρ: Τελικός κυπέλλου στην Τουρκία, που θα γίνει στην ουδέτερη έδρα του Εσκίσεχιρ. Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων. Η Μπασάκσεχιρ κυνήγησε μέχρι τέλους τον τίτλο και τον έχασε μόλις την περασμένη αγωνιστική από την Μπεσίκτας. Η Κόνιασπορ βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της betshop.gr στο 2.15.

Νόρκεπιγκ – ΑΙΚ Στοκχόλμης: Ματς του σουηδικού πρωταθλήματος. Η Νόρκεπινγκ είναι 2η στη βαθμολογία και πάει τρένο με τέσσερις σερί νίκες, ενώ παίζει στο over τα παιχνίδια της. Η ΑΙΚ μετά την εντός έδρας ήττα 1-0 από την πρωτοπόρο Μάλμε την περασμένη Πέμπτη, παρέμεινε στην 6η θέση. Είναι καθαρά ομάδα του under. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 2.05.

Μαρόκο – Ολλανδία: Φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στην πόλη Αγαντίρ του Μαρόκου. Οι γηπεδούχοι πάνε τρένο στις παναφρικανικές διοργανώσεις και στα φιλικά. Οι Ολλανδοί πήγαιναν τόσο άσχημα, που άλλαξαν προπονητή από τις συνεχείς αποτυχίες. Φτιάχνουν νέα ομάδα με τον Ντικ Αντβοκατ τον πάγκο. Στην τελευταία τους έξοδο έχασαν 2-0 από τη Βουλγαρία για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Η λογική λέει να παίζουμε το goal-goal της betshop.gr στο 1.75

Ελβετία – Λευκορωσία: Φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο Νοσατέλ. Οι Ελβετοί πηγαίνουν «σφαίρα» τον τελευταίο καιρό στα προκριματικά, έχουν μόνο νίκες και οι Λευκορώσοι προέρχονται από τρεις ήττες στις οποίες δεν έχουν σκοράρει. Μην ξεχνάμε ότι τα φιλικά γίνονται για να δοκιμάσουν παίκτες και σχήματα οι προπονητές και επιτρέπονται μέχρι και έξι αλλαγές. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο 2.00 της betshop.gr για άσο ημίχρονο – άσο τελικό.

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Ουρουγουάη κάτω των 20 - Σαουδική Αραβία κάτω των 20: Παίζουμε τον 1 & no goal της betshop.gr στο 1.75.

Αγγλία κάτω των 20 - Κόστα Ρίκα κάτω των 20: Ο άσος ημίχρονο – άσος τελικό της betshop.gr στο 1.95 είναι μια χαρά.

Μεξικό κάτω των 20 - Σενεγάλη κάτω των 20: Το under της betshop.gr στο 1.65 είναι μια σιγουριά.

Γαλλία U20 - Ιταλία κάτω των 20: Ποντάρουμε στο 1.95 της betshop.gr για 2-3 γκολ.

ΗΠΑ κάτω των 20 - Νέα Ζηλανδία κάτω των 20:Ο άσος της betshop.gr στο 1.60 ποντάρεται εύκολα.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Ραπίντ Βιέννης – Σάλτζμπουργκ: Τελικός κυπέλλου Αυστρίας, που θα γίνει στην ουδέτερη έδρα του Κλάγκενφουρτ. Η Ραπίντ είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας και η Σάλτζμπουργκ στην κορυφή. Κι οι δυο ομάδες είναι σε καταπληκτική κατάσταση. Η μεν Ραπίντ έχει τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και η τυπικά φιλοξενούμενη τέσσερις. Το 2 & goal-goal της betshop.gr στο 3.50 είναι σούπερ.

Ζάμπια κάτω των 20 - Γερμανία κάτω των 20: Το over 2.5 & goal-goal η betshop.gr το πληρώνει στο 2.10. Καθόλου άσχημα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης