Ματ Λοτζέσκι: Αγώνας δρόμου για να πατήσει παρκέ στους τελικούς

Ματ Λοτζέσκι: Αγώνας δρόμου για να πατήσει παρκέ στους τελικούς

Ο Ματ Λοτζέσκι τραυματίστηκε στις 24 Μάρτη στο παιχνίδι με την Ρεάλ στο ΣΕΦ και από τότε ο Ολυμπιακός έχει στερηθεί τις υπηρεσίες του καλύτερου σουτερ που διαθέτει στο ρόστερ του. 

Ματ Λοτζέσκι: Αγώνας δρόμου για να πατήσει παρκέ στους τελικούς
Ο Αμερικανός φόργουορντ που ήδη είναι εκτός αγωνιστικής δράσης ακριβώς δύο μήνες, πηγαίνει πλέον πολύ καλύτερα με την αποθεραπεία του και κάνει αγώνα δρόμου, με στόχο να προλάβει να πατήσει παρκέ πριν τελειώσει η σεζόν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η όποια ζημιά στον αχίλλειο έχει αποκατασταθεί, κάνει θεραπείες, έχει κάποιες ενοχλήσεις στη ποδοκνημική και τις επόμενες μέρες θα φανεί προς τα που πάει το πράγμα.

Το σίγουρο είναι πως ο Λοτζέσκι θα χάσει τους πρώτους δύο τελικούς. Αυτή την περίοδο κάνει διάδρομο για να ανακτήσει την φυσική του κατάσταση και στο ατομικό του πρόγραμμα πέρα από τις θεραπείες περιλαμβάνονται τα σουτ.

Ο ρεαλιστικός στόχος φαίνεται πως είναι αν η σειρά τραβήξει σε διάρκεια, να προσπαθήσει να επιστρέψει για τον 4ο και τον 5ο τελικό. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως για ένα παίκτη που λείπει δύο μήνες, δεν είναι ό,τι πιο εύκολο να μπει σε αναμετρήσεις με τόσο μεγάλη ένταση που κρίνουν τίτλο και να είναι σε θέση τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά να προσφέρει.

Η ουσία είναι πως ο Ματ Λοτζέσκι αφήνει σιγά – σιγά πίσω του τον τραυματισμό του, θα είναι σύντομα υγιής, αλλά στη καλύτερη των περιπτώσεων, ο Ολυμπιακός μπορεί υπό προϋποθέσεις και αν όλα πάνε κατ΄ευχή να τον υπολογίζει για κάποια λεπτά στα τελευταία παιχνίδια της σειράς των τελικών.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης