Πανιώνιος-Λεβαδειακός 1-3: Φιέστα παρά την ήττα, υποβιβασμός παρά τη νίκη

Πανιώνιος-Λεβαδειακός 1-3: Φιέστα παρά την ήττα, υποβιβασμός παρά τη νίκη

Ο Πανιώνιος γιόρταζε την επιστροφή του στην Ευρώπη αλλά ο Λεβαδειακός έπεσε με το κεφάλι ψηλά στην Football League νικώντας στη Νέα Σμύρνη με 3-1 - Καραμπουέ, Μεντί και Γιακουμάκης οι σκόρερ των νικητών - Ο Ταπόκο το γκολ του Πανιωνίου

Πανιώνιος-Λεβαδειακός 1-3: Φιέστα παρά την ήττα, υποβιβασμός παρά τη νίκη
Οι μεν είχαν το μυαλό τους στην φιέστα. Οι δε ήθελαν να... πέσουν με το κεφάλι ψηλά. Ο Πανιώνιος παρά το γεγονός ότι έχασε με 1-3 γιόρτασε την επιστροφή του στην Ευρώπη μιας και πέρσι είχε μπει στα play off αλλά δεν είχε πάρει άδεια. Την ίδια ώρα ο Λεβαδειακός ήθελε να... διασκεδάσει κάπως τις εντυπώσεις (εάν γίνεται αυτό) και το έκανε με μία νίκη τιμής.

Οι φιλοξενούμενοι παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Ταπόκο κατάφεραν και γύρισαν το παιχνίδι με τα τέρματα των Καραμπουέ, Μεντί και Γιακουμάκη.

ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ
Τρία γκολ πολλές φάσεις και ανατροπή. Ολα αυτά πρόλαβαν κι έγιναν στο πρώτο ημίχρονο στη Νέα Σμύρνη. Ο Πανιώνιος κατάφερε να προηγηθεί με τον Ταπόκο ο οποίος πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ στο 6' αλλά μερικά δευτερόλεπτα μετά ο Καραμπουέ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων και ισοφάρισε.

Σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε για τον Πανιώνιο ήρθε και το γκολ του Μεντί στο 25' μετά την εκτέλεση φάουλ του Σουμπίνιο.

Κλείσιμο
ΤΟ ΑΧΑΣΤΟ Ο ΜΑΧΜΟΥΤΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟ 1-3 Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος προσπάθησε να ισοφαρίσει. Και θα το έκανε εάν ο Μαχμούτοβιτς δεν έχανε το... άχαστο όταν η μπάλα του στρώθηκε στην μικρή περιοχή αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μιας και ο εξουδετερωμένος Ναμάσκο βρήκε τρόπο να μπλοκάρει την μπάλα!

Ο Λεβαδειακός βρήκε αρκετούς χώρους και στο 87' ο Γιακουμάκης έκανε το 1-3 μετά από ασθενή απόκρουση του Μπαντή στο σουτ του Σουμπίνιο.

MVP: Σουμπίνιο. Μπορεί να μην έβαλε κάποιο γκολ όμως έχει την ασίστ στο δεύτερο του Λεβαδειακού κι από αυτόν ξεκινάει το 1-3 της ομάδας του.
Αδύναμος κρίκος: Μπαντής. Κακή αντίδραση στο 1-2 του Λεβαδειακού ακόμα χειρότερη στο τρίτο γκολ
Στο ύψος του: Καραμπουέ. Ο δεύτερος καλύτερος παίκτης του Λεβαδειακού μετά τον Σουμπίνιο. Σκοράρει το 1-1 και ήταν μόνιμος κίνδυνος για την ομάδα του Πανιωνίου.
Η γκάφα: Η κακή εκτίμηση του Μπαντή στο σουτ του Σουμπίνιο για το 1-3 του Λεβαδειακού.
Το στραγάλι: Κανένα πρόβλημα για τον Σκούλα στο συγκεκριμένο παιχνίδι
Το ταμείο του gazzetta.gr: Ο Πανιώνιος είχε το μυαλό του στο γιορτή, ο Λεβαδειακός λίγο περισσότερο στο παιχνίδι. Πήρε τους τρεις βαθμούς κλείνοντας μια πολύ κακή σεζόν για την ομάδα σ' ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι και για τους δύο, αν και ο Πανιώνιος θα μπει με μειονέκτημα στα play off μιας και ο ΠΑΟΚ έχει δύο βαθμούς και ο Παναθηναϊκός έναν.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπαντής, Αντωνιάδης, Μασούρας, Γκιοατά, Μούκταρης, Σιώπης, Σαββίδης, Μπεν, Ταπόκο (57' Μπάλλας), Καθάριος (60' Λάμπρου), Μαχμούτοβιτς (73' Γεσίλ)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μεντί, Βούρος, Τριποτσέρης, Κουλιμπαλί (70' Καλτσάς), Καραχάλιος, Σουμπίνιο, Σίλβα (84' Γιουσούφ), Καράμπουε, Βασιλείου (68' Γιακουμάκης)
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης