Μπάγερν Μονάχου: Ανανέωσε μέχρι το 2018 ο Ρόμπεν

Μπάγερν Μονάχου: Ανανέωσε μέχρι το 2018 ο Ρόμπεν

Και την επόμενη σεζόν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Μπάγερν Μονάχου ο Ολλανδός επιθετικός, καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018

Μπάγερν Μονάχου: Ανανέωσε μέχρι το 2018 ο Ρόμπεν
Πριν από λίγες εβδομάδες σε συνέντευξη του παραδέχθηκε ότι η απόφαση του πριν από 7 χρόνια να αφήσει την Ρεάλ για την Μπάγερν ήταν ένα… πισωγύρισμα καθώς εκείνη την εποχή οι Βαυαροί ήταν απλά μια καλή ομάδα. 

Τώρα όμως η Μπάγερν θεωρειται ένα κλαμπ πρότυπο με τον Αριεν Ρόμπεν να αποτελεί έναν από τους ηγέτες της ομάδα τη φανέλα της οποίας θα φορά και το 2018!

Κλείσιμο
Το γεγονός πως υπέγραψε μονάχα για έναν χρόνο, είναι δική του επιθυμία καθώς έχει διαμηνύσει στους διοικούντες τη Μπάγερν πως από εδώ και στο εξής, έχοντας φτάσει στην ηλικία των 32 ετών, θέλει να σκέφτεται το μέλλον της ποδοσφαιρικής του καριέρας κάθε χρόνο.

Από το 2009, όταν και μετακινήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον γερμανικό σύλλογο, έχει σκοράρει 82 φορές, έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα και ένα τρεμπλ, το 2013.

Έχει, μεν, ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς και δη τους μυϊκούς στη μέση, όμως εννοείται πως ακόμα μπορεί να προσφέρει σε εξαιρετικά σημαντικό βαθμό στους σε τοπ επίπεδο. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης