ΑΕΚ: Τι δοκιμάζει με Λέσκοτ ο Κετσπάγια

ΑΕΚ: Τι δοκιμάζει με Λέσκοτ ο Κετσπάγια

Εκτός από πρεστίζ και ποιότητα στην άμυνα της ΑΕΚ, ο Τζολέον Λέσκοτ προσφέρει και τη δυνατότητα εναλλακτικών επιλογών στον Τιμούρ Κετσπάγια

ΑΕΚ: Τι δοκιμάζει με Λέσκοτ ο Κετσπάγια
Η έλευση του Τζολέον Λέσκοτ απογειώνει την ποιότητα της ΑΕΚ στα μετόπισθεν. 

Σε συνδυασμό με την παρουσία του Τσιγκρίνσκι της δίνει το δικαίωμα να υποστηρίζει ότι διαθέτει ενδεχομένως το καλύτερο δίδυμο στόπερ στην Ελλάδα. 

Πέρα απ’ αυτό ωστόσο, της δίνει και τη δυνατότητα εναλλακτικών επιλογών στον σχηματισμό. Τουλάχιστον αυτό έδειξε να σκέφτεται ο Τιμούρ Κετσπάγια από την πρώτη κιόλας προπόνηση του Άγγλου στα Σπάτα. 

Έχοντας δείξει ήδη από το φιλικό με τον Απόλλωνα την πρόθεση να πειραματιστεί πάνω στο 3-5-2, στο παρθενικό δίτερμα του Λέσκοτ παρέταξε τις δυο ομάδες με τριάδες στην άμυνα. Και πιο συγκεκριμένα τον ίδιο μαζί με τους Λαμπρόπουλο-Μανωλά, την ώρα που οι αντίπαλοι είχαν Τσιγκρίνσκι-Κολοβέτσιο-Ντίντακ. 

Κάτι που μαρτυρά ενδεχομένως την επιθυμία του να δουλέψει πάνω (και) σε αυτόν τον σχηματισμό, ειδικά για παιχνίδια όπου η ΑΕΚ θα χρειάζεται να διασπά κλειστές άμυνες. Όσο για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, στο ίδιο σχήμα δεν τοποθετήθηκε στα άκρα, αλλά του δόθηκε ρόλο επιτελικού στον άξονα.
Κλείσιμο

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης