Tέλος ο Κονέ από Ουντινέζε, νέα σενάρια για Παναθηναϊκό

Tέλος ο Κονέ από Ουντινέζε, νέα σενάρια για Παναθηναϊκό

Ο Έλληνας διεθνής μέσος ενημερώθηκε ότι δεν έχει μέλλον στο «Φρίουλι» - Οι Ιταλοί επαναφέρουν στο προσκήνιο το φλερτ με τον Παναθηναϊκό

Tέλος ο Κονέ από Ουντινέζε, νέα σενάρια για Παναθηναϊκό
Το όνομα του Παναγιώτη Κονέ, εδώ και πολλούς μήνες εμπλέκεται με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Αντρέα Στραματσόνι τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση για τις ικανότητές του. Μάλιστα το καλοκαίρι έγινε και νέα κρούση, αλλά το θέμα είχε μπει στο... ψυγείο, καθώς ο διεθνής μέσος ήθελε να παλέψει τις όποιες πιθανότητες είχε για παραμονή στο Φρίουλι.

Ωστόσο, παρά την καλή του παρουσία στην προετοιμασία, ο Πέπε Ιακίνι δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν. Κάτι άλλωστε που φάνηκε όταν τον απέκλεισε από την αποστολή του εκτός έδρας παιχνιδιού με την Ρόμα, το Σάββατο στο «Ολίμπικο».

Την Τρίτη, τα ΜΜΕ που ασχολούνται πως την Ουντινέζε ανέφεραν πως είναι πλέον ειλημμένη απόφαση η αποχώρησή του και πλέον αναζητείται η ομάδα που θα κάνει την καλύτερη πρόταση για την απόκτησή του.

Κάπου εκεί, στην γειτονική χώρα εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό, όμως το μυαλό όλων αυτή τη στιγμή στο «τριφύλλι» είναι στην ρεβάνς με την Μπρόντμπι, ενώ μόλις «σφραγιστεί» η πρόκριση, προτεραιότητα έχει το θέμα του στόπερ, με τον Κρίστοφερ Σάμπα να είναι ο νούμερο ένα στόχος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης