Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα βρίσκεται ο Ιμπάρμπο

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα βρίσκεται ο Ιμπάρμπο

Ο Κολομβιανός επιθετικός πάτησε Ελλάδα αργά σήμερα το βράδυ – Αύριο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα ανακοινωθεί από τους πράσινους - Το μεσημέρι της Τετάρτης αναχωρεί η αποστολή για την Ολλανδία

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα βρίσκεται ο Ιμπάρμπο
Στην Αθήνα βρίσκεται πλέον ο Βίκτορ Ιμπάρμπο και η μεταγραφή του Κολομβιανού επιθετικού μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Ο Ιμπάρμπο έφτασε στην Ελλάδα συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του Ρικάρντο Καρέλι προκειμένου να οριστικοποιήσει την συμφωνία του με το τριφύλλι.

Ο Κολομβιανός επιθετικός θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο με τους «πράσινους» και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί. Ο Ιμπάρμπο αν όλα πάνε καλά θα είναι η δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού με τον Ιβάνοφ που ανακοινώθηκε σήμερα Τρίτη να είναι η πρώτη. 

Ο Ιβάνοφ μάλιστα θα ακολουθήσει αύριο το μεσημέρι την αποστολή των πράσινων στο Τέχελεν της Ολλανδίας όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενώ εκεί θα ταξιδέψουν επίσης και οι: Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κοτσόλης, Ξενόπουλος, Μολέδο, Μέστο, Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Νάνο, Μαυρομάτης, Χουχούμης, Ζέκα, Λουντ, Μπουμάλ, Κουτρουμπής, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Αμπέντ, Στάικος, Μίγγος, Μπουζούκης, Αγγελόπουλος Γ., Λέτο, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάννης (ο Μπέργκ θα ενσωματωθεί αργότερα).

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης