Απουσίες, παράδοση και... διαιτητές!

Απουσίες, παράδοση και... διαιτητές!

Τα δυο ματς που ξεχωρίζουν από το κυριακάτικο  πρόγραμμα της Superleague είναι αναμφίβολα τα...

Απουσίες, παράδοση και... διαιτητές!
Τα δυο ματς που ξεχωρίζουν από το κυριακάτικο  πρόγραμμα της Superleague είναι αναμφίβολα τα ντέρμπι Άρη - Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ.

 Ιδού τα τελευταία  νέα των τεσσάρων «μονομάχων», καθώς  και κάποια ιδιαίτερα ενδιαφέροντα στοιχεία για τα δύο ματς:
 
Κλείσιμο

 Άρης - Παναθηναϊκός
 

 Ο Άρης πήρε διά  πυρός και σιδήρου και με εύνοια ένα «διπλό» που ίσως να μην  άξιζε με βάση την εικόνα του ματς, αλλά αυτό που μετράει είναι το τρίποντο. Δίχως τον Ναφτί βέβαια είναι άλλη ομάδα. Ο Άρης όμως έχει να θυμάται την έξοχη εμφάνιση που είχε πραγματοποιήσει στον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ και το πέναλτι του Κάμπορα που δεν του είχε δοθεί στο τέλος.

 Ο Παναθηναϊκός, αν περάσει και από το «Χαριλάου», θα έχει αγγίξει την κούπα. Ο Νίνης αποκλείστηκε από την αποστολή, εκτός ο Σιμάο, μάλλον ξεκινάει ο Χριστοδουλόπουλος και σύστημα 4-3-3 από τον Νιόμπλια.

 Ο διαιτητής του αγώνα, Σπάθας, έχει διευθύνει το 2-1 του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ και το «διπλό» των «πράσινων» μέσα στο Καυτανζόγλειο, όπου ο Παναθηναϊκός είχε παράπονα για το πέναλτι που έγινε στον Χριστοδουλόπουλο από τον Κοβαλέφσκι. Από την άλλη όμως και ο Άρης δεν έχει χάσει στα ματς του με αυτόν διαιτητή.
 

 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
 

 Αν δεν ερχόταν το 0-0 στην Καβάλα, πιθανότατα θα άνοιγε νέος κύκλος προπονητολογίας. Με συνοπτικές διαδικασίες, ο Ζίκο τελείωσε και το δίδυμο των... επικίνδυνων αποστολών επέστρεψε. Ο Μήτρογλου και ο Γκαλέτι θα είναι απόντες, στην αποστολή όμως είναι και ο Ντάτολο, επιστρέφει και ο Ντουντού (στον πάγκο, πιθανότατα) και η συσπείρωση θα παίξει τον ρόλο της.

 Δύσκολα τα πράγματα πάντα για τον ΠΑΟΚ όταν κατεβαίνει στην Αθήνα, που όμως θα έχει τον Ίβιτς στην αποστολή -ενδεχομένως και στην ενδεκάδα.

 Ο Δαλούκας έχει κάνει δύο ματς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα που τελείωσαν με νίκη του γηπεδούχου, σφύριξε και στο 2-2 του Ολυμπιακού στα Γιάννενα, αλλά και τη νίκη του 2-1 στο ΟΑΚΑ σε βάρος της ΑΕΚ. Ο Θεσσαλός ρέφερι έχει 5 ισοπαλίες σε 8 ματς. Σημειωτέον ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης