Χαλάει (πάλι) του Καστίγιο...

Χαλάει (πάλι) του Καστίγιο...

Σημαντική και, ενδεχομένως, αξεπέραστη είναι τελικά η οικονομική διαφορά που έχει προκύψει ανάμεσα στα όσα...

 Χαλάει (πάλι) του Καστίγιο...
Σημαντική και, ενδεχομένως, αξεπέραστη είναι τελικά η οικονομική διαφορά που έχει προκύψει ανάμεσα στα όσα δίνει ο Ολυμπιακό και τα όσα ζητάει Σαχτάρ Ντόνετσκ για το δανεισμό του Νέρι Καστίγιο. Συγκεκριμένα, οι Ουκρανοί αξιώνουν δύο εκατ. ευρώ και όχι για ενάμιση, όπως ήταν η αρχική τους απαίτηση, με την οποία συμφωνούσαν και οι Πειραιώτες. Λογικά, η οριστική απάντηση του Ολυμπιακού θα είναι οριστική, αν και δεν αποκλείεται να δοθεί μια μικρή παράταση μέχρι τη Δευτέρα ή την Τρίτη μήπως και οι Ουκρανοί ρίξουν τις απαιτήσεις τους...

 Όσον αφορά  τον Νάτσο Σκόκο, οι μάνατζερ του Αργεντινού πιέζουν τη διοίκηση της ΑΕΚ να αφήσει τον πελάτη του να αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους», ενώ περιμένουν να συναντηθούν με κάποιο παράγοντα της «Ένωσης» για να μάθουν τα χρήματα που επιθυμούν για δώσουν το ελευθέρας στον 24χρονο άσο. Βέβαια, «κιτρινόμαυροι» έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν προτίθενται να πουλήσουν τον Σκόκο ή άλλο σημαντικό παίκτη της ομάδας σε άλλη ελληνική ομάδα, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης τονίζει πως δεν επιθυμεί να μείνει άλλο στην ΑΕΚ και οι μάνατζέρ του πιέζουν, τονίζοντας ότι δεν μπορεί ο πελάτης τους να μείνει με το ζόρι.

 Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες ημέρες έχουν φουντώσει  οι φήμες που θέλουν τον Ολυμπιακό να εξετάζει την περίπτωση του Φαμπιάν Εστογιανόφ, αν δεν προχωρήσει θετικά η υπόθεση του Καστίγιο. Ο Ουρουγουανός μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια στα δύο άκρα, ενώ μπορεί να παίξει και πίσω από τον επιθετικό. 
Κλείσιμο

 Ο Μπάντοβιτς

 Η ψυχολογική ανάταση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού είναι η βασική προτεραιότητα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ο οποίος δείχνει καθημερινά στο βίντεο φάσεις από το παιχνίδι του α’ γύρου του πρωταθλήματος των «ερυθρόλευκων» με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τους εφιστά την προσοχή στις στημένες φάσεις.  
«Για αυτό το έδειξα, επειδή ήξερα ότι θα είχαμε χαμόγελα» τους είπε χαρακτηριστικά την Παρασκευή. «Έτσι σας θέλω. Και να ξέρετε πως αυτή τη φορά εμείς θα γελάσουμε στο τέλος, αρκεί να πιστεύετε στους εαυτούς σας, να πιστεύετε στη νίκη και σε αυτό που κάνουμε. Σας θέλω μια γροθιά και θα δείτε ότι τον ΠΑΟΚ θα τον πάρουμε, όπως στην Τούμπα. Είμαστε καλύτερη ομάδα. Εγώ σας υπολογίζω όλους. Παίκτες του Ολυμπιακού είστε όλοι και ποντάρω πάνω σας. Και όποιος θέλει κάτι, το γραφείο μου θα είναι ανοιχτό. Εγώ είμαι εδώ για ό,τι θέλετε και θα το αποδείξω αυτό».  
Όσο για την ενδεκάδα του αγώνα , κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Νικοπολίδης, στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, οι Γκαλίτσιο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ και Μπράβο, στο κέντρο της μεσαίας γραμμής ο Στολτίδης και ο Μαρέσκα, έχοντας στα πλάγια τον Τοροσίδη (δεξιά) και τον Ζαϊρί (αριστερά). Πιο μπροστά θα παίξει ο Όσκαρ, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ντιόγκο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης