Γκονζάλβες: «Ο Σίλβα έχει συμβόλαιο με Ολυμπιακό»

Γκονζάλβες: «Ο Σίλβα έχει συμβόλαιο με Ολυμπιακό»

Ο μάνατζερ του ερυθρόλευκοι τεχνικού με συνέντευξη του στο France Football  φαίνεται να δίνει οριστικό τέλος στο συγκεκριμένο σίριαλ

Γκονζάλβες: «Ο Σίλβα έχει συμβόλαιο με Ολυμπιακό»
Εδώ και αρκετές εβδομάδες το όνομα του Μάρκο Σίλβα έχει εμπλακεί σε διάφορα σενάρια που τον εμφάνιζαν κάθε φορά να αναλαμβάνει μια άλλη ομάδα (από την Πόρτο, ως την Σέλτικ που είναι η τελευταία η οποία προστέθηκε στην σχετική λίστα).

Ωστόσο το συγκεκριμένο σίριαλ φαίνεται να τελειώνει οριστικά μετά και τις δηλώσεις που έκανε ο Κάρλος Γκονζάλβες, μάνατζερ του Σίλβα (αλλά και των Αντρέ Βίλα Μπόας, Πάολο Μπέντο) στην ηλεκτρονική έκδοση του France Football.

Ο Γκονζάλβες παραχώρησε συνέντευξη προκειμένου να εξηγήσει την επιτυχία των Πορτογάλων τεχνικών σε όλη την Ευρώπη κι αφού εξήρε την εξαιρετική κατάρτιση των συμπατριωτών και τον επαγγελματισμό με τον οποίο προσεγγίζουν τη δουλειά τους, τόνισε για τον Μάρκο Σίλβα: 

«Ο Μάρκο κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα καταρρίπτοντας πολλά ρεκόρ. Το όνομα του κάποια στιγμή ενεπλάκη στους υποψήφιους για την Πόρτο, αλλά έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Φήμες θα υπάρχουν πάντα, ωστόσο ο Μάρκο έχει μια εξαιρετική καριέρα. Το αντιλήφθηκαν στην Εστορίλ, το ίδιο και στην Σπόρτινγκ, παρά τις δύσκολες συνθήκες, αλλά και στην Ελλάδα όπου έχει πετύχει πολλά με τον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης