Βάσεις για πρόκριση από τη Μόσχα έβαλε η Βόλφσμπουργκ (0-2)

Βάσεις για πρόκριση από τη Μόσχα έβαλε η Βόλφσμπουργκ (0-2)

Στην παγωμένη Μόσχα, η Βόλφσμπουργκ είχε λύσεις και... Σίρλε, επικράτησε 2-0 της ΤΣΣΚΑ και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση

Βάσεις για πρόκριση από τη Μόσχα έβαλε η Βόλφσμπουργκ (0-2)
Τεράστιο διπλό για τη Βόλφσμπουργκ στη Μόσχα, επικράτησε 2-0 της ΤΣΣΚΑ και πάτησε κορυφή! Στους 9 βαθμούς οι Γερμανοί και έκαναν τεράστιο βήματα για την πρόκριση στη φάση των «16». Εξαιρετικός ο Σίρλε, ήταν ο κορυφαίος των «λύκων», οι οποίοι στην τελευταία στροφή υποδέχονται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μπήκε πιο δυνατά, και με τον Ντουμπία πιο κινητικό προσπάθησε να απειλήσει. Ωστόσο, έπειτα τα πρώτα λεπτά, το σκηνικό άλλαξε, η Βόλφσμπουργκ ισορρόπησε, πήρε τον έλεγχο τα πήγε περίφημα στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ είχε κατοχή μπάλας που άγγιζε το... 67% στο πρώτο μισάωρο! Οι Γερμανοί είχαν παγώσει το παιχνίδι και έπαιζαν στο ρυθμό που ήθελαν. Η πρώτη καλή φάση του ματς για τους γηπεδούχους ήρθε στο 34', αλλά ο Μούσα δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Μπενάλιο! Το ημίχρονο έκλεισε με τη Βόλφσμπουργκ να έχουν τον απόλυτο έλεγχο, όχι όμως και τις φάσεις για κάτι περισσότερο.

Διαφορετικό σκηνικό στην επανάληψη, η ΤΣΣΚΑ μπήκε ορεξάτη και στο 49' είχε τη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, αλλά ο Μπενάλιο έσωσε την εστία του στην προσπάθεια του Μιλάνοφ. Οι Μοσχοβίτες έγιναν πιο πιεστικοί και στο 54' ο Μούσα έχασε καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Τα δεδομένα όμως άλλαξαν στο 61' όταν και ο Σίρλε πήρε θέση στο βασικό σχήμα. Ετσι, έξι λεπτά αργότερα, από βαθιά μπαλιά του Ντάντε, ο Ντοστ άφησε έξυπνα και ο 25χρονος επιθετικός από πλάγια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Βέβαια, το γκολ χρεώθηκε στον γκολκίπερ, Ακινφέεβ, ο οποίος βοήθησε τα... μέγιστα! Η ΤΣΣΚΑ προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά στο 88' ήρθε το δεύτερο χτύπημα! Ο Σίρλε με ιδανικό τελείωμα διαμόρφωσε το 2-0! Μάλιστα, η Βόλφσμπουργκ θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο τέρμα, αλλά η προσπάθεια του Μπέντνερ βρήκε το δοκάρι!


Κλείσιμο



Πηγή: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης