Ώρα χρυσού για τα «άγρια μωρά» της Ελλάδας

Ώρα χρυσού για τα «άγρια μωρά» της Ελλάδας

Τελευταίο εμπόδιο η Τουρκία - «Οδηγός» ο αγώνας της α' φάσης όπου συνέτριψαν τους σημερινούς τους αντιπάλους με 77-54 - Σπουδαία εμφάνιση στον ημιτελικό κόντρα στη Λιθουανία - Ηγέτες Χαραλαμπόπουλος, Παπαγιάννης

Ώρα χρυσού για τα «άγρια μωρά» της Ελλάδας
Ένα εμπόδιο έμεινε στην Ελλάδα προκειμένου να βρεθεί για πρώτη φορά μετά το 2008 στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο EurobasketU18.

Μετά τη νίκη κόντρα στη Λιθουανία με 68-58 στον χθεσινό ημιτελικό, οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου στις 21:15 καλούνται να νικήσουν και την Τουρκία προκειμένου να σηκώσουν την κούπα.

«Οδηγός» ο αγώνας της πρώτης φάσης των ομίλων της διοργάνωσης όταν τα «άγρια μωρά» διέλυσαν τη σημερινή τους αντίπαλο με 77-54. 

Η Εθνική Εφήβων έφτασε στον τελικό με μια ακόμη κατάθεση ψυχής και ταλέντου στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας Βόλου όταν και επιβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου της Λιθουανίας.

Κλείσιμο


Συγκλονιστική εμφάνιση και πάλι από τον Χαραλαμπόπουλο (22π., 14 ριμπ., 7 ασίστ), ανίκητος ο Παπαγιάννης (15π., 10 ριμπ., 3 τάπες) στη ρακέτα και σπουδαία δουλειά από όλα τα παιδιά, που είναι έτοιμα για το χρυσό, έχοντας ήδη εξασφαλίσει το έβδομο μετάλλιο σε επίπεδο Εφήβων.

Τον αγώνα θα μεταδώσει στις 21:15 η ΕΡΤ.















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης