Το Σάββατο στην Ελλάδα ο Μάρκο Σίλβα

Το Σάββατο στην Ελλάδα ο Μάρκο Σίλβα

Ενημερωμένος και έτοιμος να αναλάβει δράση εμφανίζεται ο Πορτογάλος τεχνικός, Μάρκο Σίλβα, ο οποίος αναμένεται να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό

Το Σάββατο στην Ελλάδα ο Μάρκο Σίλβα
Είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους Πειραιώτες εδώ και εβδομάδες. Ενημερωμένος καλά για τα περισσότερα που συμβαίνουν. Εντός και... εκτός ποδοσφαίρου. Και είναι και ψύχραιμος. Και όπως φαίνεται και πρακτικός. Από εκείνους τους ανθρώπους που πίσω από ένα πρόβλημα διακρίνουν μια ευκαιρία. Ο τρόπος που έχει σκοπό να «λειτουργήσει» στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας ενδεικτικός. Θα είναι λοιπόν στην Ελλάδα εκτός απροόπτου το Σάββατο, μαζί με τους δύο συνεργάτες του που θα τον ακολουθήσουν σε αυτή την νέα «αποστολή» της καριέρας του. Και την Δευτέρα κανονικά στον Ρέντη για την «πρώτη» του Ολυμπιακού.
Η εποχή Μάρκο Σίλβα ξεκινά για τους Πειραιώτες. Ούτε... plan b έχουν οι Ερυθρόλευκοι στα σκαριά, ούτε ανησυχία αναφορικά με τον πάγκο τους. Είναι όλα ρυθμισμένα σε αυτό το «κομμάτι». Εδώ και εβδομάδες. Μιλούν σε καθημερινή βάση με τον 38άχρονο Πορτογάλο τεχνικό, σχεδιάζουν μαζί και είναι πλέον μερικές ώρες πριν από την «επισημοποίηση» της σχέσης τους. Παρότι ο Σίλβα ακόμη δεν είναι ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Κάτι που αναμένεται να συμβεί το αργότερο μέχρι αύριο.

Δεν θα είναι ο κόουτς όμως ο μοναδικός... πρωτάρης στον Ρέντη τη Δευτέρα. θα είναι αρκετά τα νέα πρόσωπα. Οι... κινήσεις εσωτερικού: Λόρια, Μαρτίνες,  Γιαννιώτας, Τζανδάρης. Συν τον Πουλίδο και τον Γιουσούφ Σαμπαλί που συγκεκριμένες πληροφορίες τον θέλουν κανονικά στον Ρέντη από τη πρώτη στιγμή της νέας σεζόν. Έξι μεταγραφές λοιπόν (οι... μισές από ότι αναμένονται συνολικά για την δημιουργία του νέου ρόστερ). Καθώς και μια σειρά από «δανεικούς» που τις επόμενες εβδομάδες θα επιχειρήσουν να δείξουν και να αποδείξουν ότι μπορούν να κρατήσουν μια θέση στο νέο ρόστερ.
Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερα στο
gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης