ΝΒΑ: Ο Μπάτλερ «έσβησε» τον Giannis

ΝΒΑ: Ο Μπάτλερ «έσβησε» τον Giannis

Προβάδισμα 2-0 έναντι των Μιλγουόκι Μπακς απέκτησαν οι Σικάγο Μπουλς στα play offs μετά τη νίκη τους με 91-82

ΝΒΑ: Ο Μπάτλερ «έσβησε» τον Giannis
Με τέτοιον Μπάτλερ πώς να χάσουν οι Μπουλς. Ο 25χρονος γκαρντ ήταν καταπληκτικός σε άμυνα και επίθεση και πήρε από το χέρι τους «Ταύρους» στην τελευταία περίοδο σημειώνοντας 14 με 3/3 τρίποντα και τους οδήγησε εκ του ασφαλούς στη νίκη με 91-82 και στο 2-0 στους μεταξύ τους αγώνες για τα play offs του ΝΒΑ. 

Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ μουδιασμένα στο παρκέ του «United Center», πετυχαίνοντας μόλις 27 (11-16) πόντους στο πρώτο δωδεκάλεπτο. Τα… αίματα άναψαν στη συνέχεια με τους διαιτητές να μοιράζουν τεχνικές ποινές, όμως τα περιφερειακά σουτ άρχισαν να βρίσκουν στόχο εκατέρωθεν και οι Μπουλς πήραν «βραχεία κεφαλή» στο σκορ (39-38) στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. 

Κλείσιμο
Χέρι-χέρι πήγαν οι δύο αντίπαλοι και στη συνέχεια με τους Μπακς να παραμένουν σε απόσταση βολής (71-68), καθώς ξεκίνησε η τελευταία περίοδος. Μάλιστα με ένα σερί 6-0 (71-74) επιχείρησαν να… πιάσουν τους «Ταύρους» από τα κέρατα. Τότε όμως φάνηκε η εμπειρία και η ποιότητα των Μπουλς, οι οποίοι απάντησαν με 13 διαδοχικούς πόντους (84-74) και ουσιαστικά καθάρισαν την υπόθεση-νίκη. 

Συνολικά ο MVP του αγώνα, Τζίμι Μπάτλερ είχε 31 πόντους με 10/19 σουτ (3/9 τρίποντα), 8/14 βολές, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κόψιμο και έπαιξε καταπληκτική άμυνα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο περιορίζοντας τον στους 6 πόντους με 2/11 σουτ, ενώ ο Έλληνας φόργουορντ μάζεψε 11 «σκουπίδια». 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης