Αγγελόπουλος: «Παίξαμε εκπληκτικά, αλλά το κρισιμότερο είναι την Τρίτη»

Αγγελόπουλος: «Παίξαμε εκπληκτικά, αλλά το κρισιμότερο είναι την Τρίτη»

Εντυπωσιασμένος από την απόδοση του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, ενώ έστειλε και μήνυμα στον κόσμο

Αγγελόπουλος: «Παίξαμε εκπληκτικά, αλλά το κρισιμότερο είναι την Τρίτη»
Ξέρει πολύ καλά την ομάδα του, περίμενε αντίδραση μετά την κακή απόδοση της στο ματς της Τετάρτης κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τα play-off της Ευρωλίγκας, αλλά η επιβλητική παρουσία του Ολυμπιακού την Παρασκευή στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» εντυπωσίασε ακόμη και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο. Ο εκ των ιδιοκτητών των «ερυθρόλευκων» δεν είδε από κοντά το παιχνίδι (63-76), αλλά βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να υποδεχθεί την αποστολή των Πειραιωτών και μίλησε στην κάμερα της ΚΑΕ. 

«Η χαρά ήταν μεγάλη, ακόμα και η ένταση. Ακόμη και αν το βλέπεις από την τηλεόραση. Είναι ιστορική νίκη και ήρθαμε να υποδεχθούμε την ομάδα. Η σειρά τώρα μεταφέρεται στο ΣΕΦ και το ξέρουν όλοι ότι έχουμε έμπειρους παίκτες και προπονητές. Το κρισιμότερο παιχνίδι είναι την Τρίτη. Κρατάμε χαμηλούς τόνους. Το μπάσκετ που παίξαμε χθες ήταν εκπληκτικό, το ευχαριστηθήκαμε και συνεχίζουμε», σχολίασε αρχικά. 

Για τον τρόπο που «έσπασε» την έδρα των Καταλανών ο Ολυμπιακός ισοφαρίζοντας σε 1-1 με αποτέλεσμα να επέχει δύο νίκες από τη… Μαδρίτη, όπου θα διεξαχθεί το φετινό Final-4, είπε: «Περίμενα ότι θα αντιδράσουμε επειδή έχουμε ζήσει την ομάδα πολλά χρόνια και έχουμε ζήσει ανατροπές. Δεν περίμενα αυτήν την εμφάνιση, αλλά περίμενα ότι θα αντιδράσουμε. Περίμενα ότι δεν θα είναι η εικόνα μας ίδια με του πρώτου ματς, διότι δεν ήταν η πραγματική μας εικόνα αυτή. Ο τρόπος που θωρακίστηκε η ρακέτα στο πρώτο μέρος, όπως είπε και ο αδερφός μου, δεν τον έχουμε ξαναδεί ποτέ. Ποτέ τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Τέτοια άμυνα κόντρα σε μια φύση επιθετική ομάδα. Δεν είναι ότι έπαιξες άμυνα δεν ξέρω και εγώ σε ποιόν… Είναι μια ομάδα ρυθμού που στηρίζεται στην επίθεση της. Τους μπλοκάραμε τελείως». 

Επιπλέον, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ έστειλε μήνυμα προς τον κόσμο: «Να στηρίξει ο κόσμος την ομάδα με φωνή από το πρώτο λεπτό, ανεξάρτητα από τη διαφορά και να νιώθει υπερήφανος που βλέπει αυτήν την ομάδα. Αν νιώθει κάτι για αυτήν την ομάδα το βγάζεις με οποιονδήποτε τρόπο στο γήπεδο». 

Όταν έγινε προσπάθεια για να πει τη μεγάλη κουβέντα. Δηλαδή, να κάνει λόγο για F-4 απάντησε: «Ξέρουμε όλοι ότι πλέον αυτός είναι ο στόχος. Θέλουμε δύο νίκες, αλλά για να έρθουν αυτές οι νίκες θέλει ακόμη δουλειά». 
Κλείσιμο

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης