Η Εφές «έσπασε» το αήττητο του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα

Η Εφές «έσπασε» το αήττητο του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα

Οι ερυθρόλευκοι κατέρρευσαν στο τελευταίο δεκάλεπτο και έχασαν με δεκατέσσερις πόντους (84-70) διαφορά

Η Εφές «έσπασε» το αήττητο του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα
Με τον Ολυμπιακό να καταρρέει στα πρώτα λεπτά της τελευταίας περιόδου, οι Πειραιώτες υπέστησαν στο «Αμπντί Ιπεκτσί» την πρώτη ήττα τους στη φάση των «16» της Ευρωλίγκας. 

Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν 84-70 από την Αναντολού Εφές, για την 5η αγωνιστική της Β' φάσης, με την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς να πανηγυρίζει την 3η νίκη της στον 6ο όμιλο.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Η άμυνα του δεύτερου ημιχρόνου ήταν σεμιναριακού επιπέδου από πλευράς Εφές. Ο Ολυμπιακός είχε άθλια στατιστικά την ώρα που οι παίκτες των γηπεδούχων σκόραραν με μεγάλη ευκολία.

MVP: Ο Ντόνταε Ντρέιπερ αφού πέρασε «χειροπέδες» στον Σπανούλη σκόραρε και 14 πόντους (1/2διπ., 4/4τριπ.). Ο Αμερικανός με κροατικό διαβατήριο πήρε 3 ριμπάουντ, , έδωσε μία ασίστ και έκανε 3 λάθη στα 22:21 που έπαιξε.

ΑΦΑΝΤΟΣ: Ο Βασίλης Σπανούλης είχε μία άσχημη βραδιά. Δεν είναι το γεγονός ότι δεν σκόραρε, αλλά ότι τελείωσε ένα ματς με μία μόνο ασίστ. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού στα 27:48 που έπαιξε είχε 2 πόντους (0/3διπ., 0/3τριπ., 2/2βολ.), πήρε ένα ριμπάουντ, έδωσε μία ασίτσ και έκανε 3 λάθη. Φυσικά και δικαιούται ανάλογη εμφάνιση αν σκεφτεί κανείς πόσες φορές «τραβάει» την ομάδα του.
Κλείσιμο

ΚΕΥ ΡΟΙΝΤ: Προς το τέλος της τρίτης περιόδου με το σκορ στο 49-48 ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έριξε στο παρκέ τον Ντόγκους Μπαλμπάι ώστε να ξεκουράσει ένα δίλεπτο τον Ντρέιπερ. Ο Τούρκος γκαρντ πέτυχε 5 σερί πόντους, άνοιξε τη διαφορά, ξεσήκωσε το κοινό και η Αναντολού στη συνέχεια... χάθηκε.

Τα δεκάλεπτα: 17-18, 37-40, 57-52, 84-70

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης