«Ανάσα» για τον Εργοτέλη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

«Ανάσα» για τον Εργοτέλη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ένα τρομερό γκολ του Γιουσούφ, ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση στο Παγκρήτιο

«Ανάσα» για τον Εργοτέλη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα
Το ήθελε, το πίστεψε και το έκανε! Ο Εργοτέλης κόντρα στον ΠΑΣ της εξαιρετικής εμφάνισης με τον ΠΑΟΚ βρήκε τον καλό του εαυτό, σκόραρε με γκολάρα του Γιούσουφ και πήρε μία νίκη ζωτικής σημασίας στο Παγκρήτιο. Μία επικράτηση που του επιτρέπει να ελπίζει για την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ.

Ο Εργοτέλης μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και επέβαλλε τον ρυθμό του. Έκανε ένα ιδιαίτερα καλό πρώτο ημίχρονο. Έχοντας καλή κίνηση με και χωρίς την μπάλα, διάθεση, τρεξίματα, επιθετική ένταση, καλή δημιουργία αλλά ακι ουσία με το γκολ που έβαλε. Στο 9ο λεπτό ο Γιουσούφ έβαλε γκολάρα. Ένα τέρμα που θα είναι σίγουρα στα καλύτερα υποψήφια της αγωνιστικής. Έκανε πολύ ωραία κίνηση και με σουτάρα έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι. Ακολούθησαν και άλλες φάσεις για τον Εργοτέλη και ενώ ο ΠΑΣ προσπάθησε να γίνει απειλητικός και είχε καλές στιγμές από το 26' και μετά κυρίως με τον Τσάβες.

Πίεση από ΠΑΣ δίχως αντίκρισμα

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Γιάννινα βελτίωσε την εικόνα του στο μεσοεπιθετικό κομμάτι αλλά όχι όσο χρειαζόταν. Ο Τσάβες πάλι ήταν ο παίκτης που προσπαθούσε πιο πολύ. Οι αλλαγές των δύο προπονητών είχαν ως στόχο να αλλάξουν τα δεδομένα της αναμέτρησης. Κάτι που δεν συνέβη όμως. Οι Κρητικοί διαχειρίστηκαν ιδιαίτερα καλά το ματς και πήραν μία υπερπολύτιμη νίκη. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεζαν πολύ και είχαν μία μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Κοροβέση στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων το οποίο απέκρουσε εξαιρετικά ο Καβουσάκης.

Διαβάστε περισσότερα στο
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης