Αναστασιάδης: Και η Ρεάλ να μου κάνει πρόταση εγώ θα μείνω στον ΠΑΟΚ

Αναστασιάδης: Και η Ρεάλ να μου κάνει πρόταση εγώ θα μείνω στον ΠΑΟΚ

«Σε όλη την προπονητική μου καριέρα με έδιωχναν από τις ομάδες. Ποτέ δεν εγώ δεν πούλησα ομάδα» δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός για τα σενάρια περί μετακίνησής του στον πάγκο της Εθνικής Ομάδας

Αναστασιάδης: Και η Ρεάλ να μου κάνει πρόταση εγώ θα μείνω στον ΠΑΟΚ
Ο  Άγγελος Αναστασιάδης με δηλώσεις του στάθηκε στα αίτια της ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και στο θέμα που προέκυψε με την Εθνική ομάδα. Ενώ μίλησε και για το θέμα Κατσικά.

Ο Έλληνας τεχνικός αρχικά για τον αγώνα και την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Εμείς δεν παίξαμε καλά, αλλά δεν αξίζαμε αυτό το σκορ. Κάναμε πολλά λάθη τα οποία πληρώσαμε, όσον αφορά τη αγωνιστική πειθαρχία. Δεχθήκαμε τρία γκολ στην αντεπίθεση, μας λείπει η εμπειρία. Τα προβλήματα που είχαμε σήμερα στοίχισαν στην ομάδα. Κάποια παιδιά όταν δεν παίζουν είναι βαρόμετρο για την ομάδα. Δεν μπορώ να πω ότι τα παιδιά που έπαιξαν δεν προσπάθησαν, έτρεξαν πολύ, αλλά έτρεξαν άσκοπα και λάθος. Και στο πρώτο γκολ γίνεται λάθος και στο δεύτερο αφού χάνουμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε γίνεται λάθος και δεχόμαστε δεύτερο τέρμα. Απέναντί μας ήταν μία ομάδα πολύ καλά στημένη. Ξέραμε ότι παίζει με αντεπιθέσεις, το ίδιο έκανε και με τον Ολυμπιακό και με τον Ατρόμητο και με εμάς σήμερα. Δεν μας ξάφνιασε, το είχαμε πει, αλλά δυστυχώς σε τρείς φάσεις δεχθήκαμε τρία γκολ».

Για τα σενάρια που τον φέρνουν στον πάγκο της Εθνικής: «Γίνεται μία προσπάθεια από κάποιους να αποπροσανατολίσουν τον Αναστασιάδη και τον κόσμο με πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια. Θα πω μόνο ένα πράγμα για να μη μπω σε λεπτομέρειες. Σε όλη την προπονητική μου καριέρα με έδιωχναν από τις ομάδες. Νομίζω ότι είναι κατανοητό. Ποτέ δεν εγώ δεν πούλησα ομάδα, ποτέ δεν έκαναν κάτι που να ήταν κακό για τους άλλους, μόνο για μένα. Όταν ήμουν στην Κύπρο με έπαιρναν τηλέφωνο ομάδες και τους έλεγα πηγαίνετε στην Ομοσπονδία, εγώ δεν θέλω, αν θέλει η Ομοσπονδία να απαλλαγεί από μένα, καλώς. Στο εξωτερικό έχει συμβεί βέβαια να δουλεύει κάποιος και σε ομάδα και σε Εθνική, όχι όμως στην Ελλάδα. Δεν γνωρίζω κάτι. Να είσαι προπονητής στην Εθνική Ελλάδας είναι τιμή, ειδικά για έναν προπονητή που είναι Έλληνας, αλλά δεν μπορώ εγώ να έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και να συζητάω με άλλη ομάδα, η Ρεάλ Μαδρίτης να έρθει εγώ δεν θα συζητήσω. Όταν ήμουν στον Εδεσσαϊκό, δεν είχα συμβόλαιο, μόνο συμφωνία στο μιλητό, με  κάλεσε ο ΠΑΟΚ και δεν πήγα. Μετά πήρε τον Αρχοντίδη και μετά από μία εβδομάδα με έδιωξαν από τον Εδεσσαικό».

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης