Ιστορική επιστροφή στον Πανιώνιο!

Ιστορική επιστροφή στον Πανιώνιο!

Ένα απ’ τα πιο αγαπητά παιδιά της Πλατείας ντύνεται ξανά στα κυανέρυθρα! 

Ιστορική επιστροφή στον Πανιώνιο!
Την καριέρα του στον Πανιώνιο -με τον οποίο μεγαλούργησε στο παρελθόν- θα κλείσει ο Γιώργος Διαμαντόπουλος! Όπως σας είχε ενημερώσει νωρίτερα ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο 34χρονος γκαρντ επέστρεψε στην Πλατεία για να κάνει την τρίτη θητεία του στην ομάδα και να ρίξει... αυλαία σε μια μεγάλη καριέρα. 

Το ντεμπούτο του δεν θα γίνει το προσεχές Σάββατο, καθώς προφανώς δεν είναι ακόμα έτοιμος, ωστόσο αναμένεται άμεσα να μπει στο... κλίμα, δεδομένου ότι όλο αυτό τον καιρό που δεν βρισκόταν σε κάποιο σύλλογο, προπονούταν κανονικά και είναι σε καλή κατάσταση. Θα παίξει για λογαριασμό του Ιστορικού ύστερα από εννιά χρόνια κι ενώ πέρσι ήταν στην Δόξα Λευκάδας, στην Β' Εθνική. 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: 

Κλείσιμο
«Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την επίτευξη της συμφωνίας με τον Γιώργο Διαμαντόπουλο. Δεν θα αγωνιστεί στο ματς με τον Κόροιβο (Σάββατο 22/11). 

Η διοίκηση αναγνώρισε τη μεγάλη προσφορά του 34χρονου αθλητή στο σύλλογο και σεβάστηκε την επιθυμία του ιδίου να ολοκληρώσει την αγωνιστική σταδιοδρομία, στην αγαπημένη του ομάδα. Παράλληλα, η ΚΑΕ ευχαριστήσει τον πρώην αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη -και γνωστό φίλαθλο του Πανιωνίου-, Δημήτρη Θεοδωρίδη, για τη μεσολάβηση και τη συμβολή του, στην επίτευξη της συμφωνίας». 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης