«Θρίλερ» στην Τούμπα: Μόνος στην κορυφή ο ΠΑΟΚ, 2-1 τον Ατρόμητο

«Θρίλερ» στην Τούμπα: Μόνος στην κορυφή ο ΠΑΟΚ, 2-1 τον Ατρόμητο

Το εύκολο 2-0 του πρώτου ημιχρόνου έγινε... θρίλερ! Λίγο το γκολ του Ούμπιντες, λίγο η αποβολή του Βίτορ «ίδρωσαν» τον ΠΑΟΚ που τελικά κέρδισε 2-1 τον Ατρόμητο και παραμένει μόνος στην κορυφή! 


«Θρίλερ» στην Τούμπα: Μόνος στην κορυφή ο ΠΑΟΚ, 2-1 τον Ατρόμητο
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε και τον Ατρόμητο στην Τούμπα με 2-1 με τα γκολ των Κάτσε και Ρατς και παρέμεινε μόνος πρώτος στην βαθμολογία. Ο Ατρόμητος εκτός από το γκολ του Ούμπιντες δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Δικέφαλος έπαιξε για 20 περίπου λεπτά με παίκτη λιγότερο. Οι Θεσσαλονικείς στρέφουν την προσοχή τους στο ματς της Πέμπτης (23/10)με την Φιορεντίνα για το Europa League. 

Εκτός ο «Παπ» μέσα ο Περέιρα

Ο Άγγελος Αναστασιάδης άφησε εκτός αποστολής τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, για πειθαρχικούς λόγους όπως λέγεται, με την ΠΑΕ να υποστηρίζει πως είναι απόφαση του Έλληνα τεχνικού. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ξεκίνησε το παιχνίδι σε σχηματισμό 4-3-3 με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Σκόνδρας και αριστερά ο Ρατς. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κατσικάς και Βίτορ. Στα χαφ οι Τζανδάρης, Κάτσε και Τζιόλης, ενώ στην επίθεση οι Σαλπιγγίδης, Μάκ και Περέιρα.  

Χωρίς προβλήματα ο Ατρόμητος 

Ο Σα Πίντο παρέταξε την ομάδα του σε σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Τζενάμο κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Νάστος, αριστερά ο Κοντοές και στο κέντρο της άμυνας οι Ταυλαρίδης και Φυτανίδης. Αμυντικά χαφ οι Δημούτσος και Γκαρσία. Στις πτέρυγες οι Ούμπιντες και Καραμάνος. Στην άξονα ο Ναπολεόνι και στην κορυφή της επίθεσης ο Παπαζόγλου
Κλείσιμο

Διάβασε περισσότερα εδώ: www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης