Τετ α τετ Σαρρή με Πλατινί

Τετ α τετ Σαρρή με Πλατινί

Ο Γιώργος Σαρρής είχε συνάντηση με τον Μισέλ Πλατινί, στο πλαίσιο της παρουσίας του στην Αθήνα για το μίνι συνέδριο έξι ομοσπονδιών-μελών της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας

Τετ α τετ Σαρρή με Πλατινί
Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας συναντήθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ με τον ισχυρό άνδρα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Ο Μισέλ Πλατινί βρίσκεται από την Τετάρτη στην Αθήνα για το συνέδριο έξι ομοσπονδιών-μελών της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας και στο πλαίσιο αυτό είχε την ευκαιρία να τα πει από κοντά με τον Γιώργο Σαρρή για θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ ενημερώθηκε για τις αλλαγές που προωθεί η ελληνική πολιτεία στον αθλητικό νόμο, ενώ κύριο θέμα στην ατζέντα της συζήτησης ήταν οι διατάξεις που θίγουν το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Εκείνο μάλιστα που αναφέρεται από πλευράς ΕΠΟ, είναι πως ο Πλατινί άφησε το... ελεύθερο στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας να αντιμετωπίσει ο ίδιος την υπόθεση, έχοντας τη στήριξή του. Αυτό βέβαια σημαίνει πως η ΕΠΟ μπορεί πλέον να βρεθεί σε θέση... μάχης με την Πολιτεία, με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να βρίσκεται στο πλευρό της.

Κλείσιμο
Παράλληλα εκείνο που συμφωνήθηκε είναι να διοργανώσει η Ελλάδα το ετήσιο συνέδριο της ΟΥΕΦΑ το 2016.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης