Φιλικό: Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός 73-79

Φιλικό: Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός 73-79

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν καθοριστικός στο τελευταίο δεκάλεπτο, παίρνοντας την ομαδα στην πλάτη του

Φιλικό: Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός 73-79
Μπορεί να ήταν απλά ένα φιλικό ματς, ωστόσο ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα και επικράτησε της Αναντολού Εφές με 73-79 στην πρώτη αναμέτρηση του Gloria Cup. 

Ο Βασίλης Σπανούλης (14 πόντοι και 7 ασίστ) ήταν καθοριστικός στο τελευταίο δεκάλεπτο παίρνοντας την ομαδα στην πλάτη του και ο Ματ Λοτζέσκι ήταν ο πρώτος σκόρερ με 20 πόντους και πήρε 6 ριμπάουντ. 

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και χάρη στον πλουραλισμό τον οποίο διέθετε στην επίθεση βρέθηκε να προηγείται με 23-32 (12'). Ένα διάστημα κακής αμυντικής λειτουργίας έδωσε την ευκαιρία στους νεαρούς Τσέντι Οσμάν και Φουρκάν Κορκμάζ να αλλάξουν μόνοι τους τα δεδομένα και να φέρουν την ισορροπία (33-33, 15'). Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου ο Βασίλης Σπανούλης σκόραρε ή δημιουργούσε για τον Ματ Λοτζέσκι (16 πόντοι στο ημίχρονο) με τη διαφορά να φτάνει και στο +10 (33-43, 17').

Στην τρίτη περίοδο η Αναντολού Εφές εκμεταλλεύτηκε την κούραση των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα και τις κακές επιθετικές τους επιλογές, με αποτέλεσμα να τρέξουν σερί 15-0 και να προσπεράσουν στο σκορ (66-60, 32')...

Κλείσιμο
Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης