Αναστασίου: Δεν φοβίζει τον Παναθηναϊκό η δυναμικότητα της Ντιναμό Μόσχας

Αναστασίου: Δεν φοβίζει τον Παναθηναϊκό η δυναμικότητα της Ντιναμό Μόσχας

Απεναντίας προσφέρει έξτρα κίνητρο - «Τα πάντα για τη νίκη», τόνισε ο προπονητής του «τριφυλλιού»

Αναστασίου: Δεν φοβίζει τον Παναθηναϊκό η δυναμικότητα της Ντιναμό Μόσχας
Ο Γιάννης Αναστασίου έδειξε σίγουρος για την ομάδα του και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να προσέξει τα στημένα και να... σκοτώσει την Ντιναμό για να πάρει την νίκη!

Αναλυτικά: 

«Ξεκινά αύριο η περιπέτεια του Γιουρόπα Λιγκ. Παίζουμε με την ίσως πιο ποιοτική ομάδα, με τεράστιο μπάτζετ και πολύ καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές. Είναι ένα κίνητρο για εμάς. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά στην Ευρώπη. Ξέρουμε πως έχουμε μια δύσκολη αποστολή. Δεν μας φοβίζει αυτί, μας εξιτάρει. Πρέπει να πιστεύουμε όλοι πως μπορούμε να καταφέρουμε κάτι. Το γεγονός πως η Ντιναμό ήταν στο τέταρτο γκρουπ, ακούγεται παράδοξο. Για εμάς το σημαντικότερο είναι να παραμείνουμε στον στόχο μας. Την νίκη. Με πίστη και εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Αύριο αυτό που θα υποσχεθούμε, είναι πως θα κάνουμε τα αδύνατα-δυνατά για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι». Σε τι κατάσταση είναι ο Σίλντενφελντ; «Θα πάω στο γήπεδο αλλά ο Γκόρντον νομίζω θα είναι παρών στο παιχνίδι. Αυτή ήταν η αίσθηση μου φεύγοντας χθες από το προπονητικό κέντρο». 

Έχετε αποφασίσει την ενδεκάδα; Έχουν αλλάξει τα πλάνα, μαθαίνοντας πως δεν παίζει ο Βαλμπουενά είναι εκτός και ο Ντενίσοφ... 

«Η Ντιναμό έχει πολλούς καλούς παίκτες. Ο Βαλμπουενά είναι ο παίκτης που κάνει την διαφορά. Θα έλεγα πως δεν έχουν αλλάξει τα πλάνα μας. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, ξέρουμε την ποιότητα τους. Ξέραμε πως ο Ντενίσοφ και ο Βαρκέρ είναι εκτός. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η δική μας ομάδα να είναι αυτή που πρέπει. Όταν είμαστε 100% συγκεντρωμένοι τότε δεν φοβόμαστε κανέναν. Όσον αφορά την ενδεκάδα, αν περίμενα την τελευταία μέρα για να αποφασίσω, τότε κάτι θα πήγαινε λάθος». 
Κλείσιμο

Η Ντιναμό σκοράρει εύκολα. Ο Παναθηναϊκός δέχεται εύκολα τέρματα. Που θα κριθεί το ματς; 

«Το πιο σημαντικό είναι οι λεπτομέρειες και εμείς δεν έχουμε δείξει την σταθερότητα που πρέπει. Για εμένα θα παίξει μεγάλο ρόλο αύριο η αυτοσυγκέντρωση». 

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης