Θέμα στη Γερμανία η κατασκευή πίστας Formula1 στην Ελλάδα

Θέμα στη Γερμανία η κατασκευή πίστας Formula1 στην Ελλάδα

Το ενδεχόμενο να κατασκευαστεί η πίστα στη Δραπετσώνα - Απομένει μόνο να βρεθεί ο άνθρωπος που θα επενδύσει στο πρότζεκτ, γράφει γερμανικό δημοσίευμα


Θέμα στη Γερμανία η κατασκευή πίστας Formula1 στην Ελλάδα
Πλέον, το ενδεχόμενο να δούμε Γκραν Πρι της Formula1 στην Ελλάδα δεν αποτελεί άπιαστο όνειρο. Το πρότζεκτ έχει παρουσιαστεί προ πολλού, η επιτροπή ανάληψης αγώνων είναι έτοιμη και κινεί τις διαδικασίες από τον περασμένο Απρίλιο, ενώ υπάρχει και η στήριξη από τις δημοτικές αρχές και από την κυβέρνηση.

Μάλιστα, το θέμα έχει πάρει διαστάσεις και εκτός συνόρων, αφού... παίζει και στη Γερμανία. Συγκεκριμένα, η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt κάνει λόγο σε άρθρο της, το οποίο έχει τίτλο: «Το Γκραν Πρι των Ελλήνων», για το ενδεχόμενο να κατασκευαστεί η πίστα στη Δραπετσώνα και τονίζει πως όλα είναι έτοιμα και ότι απομένει μόνο να βρεθεί ο άνθρωπος που θα επενδύσει σ' αυτό το πρότζεκτ.

Τέλος, στέκεται και στη δήλωση του ισχυρού άνδρα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Μπέρνι Έκλεστοουν, ότι εφόσον η χώρα μας βρει χρήματα, τότε είναι θετικός στο να διεξαχθεί το GP.

Πηγή: gazzetta.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης