Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με λασπωμένες μπότες στην Μάνδρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με λασπωμένες μπότες στην Μάνδρα

«Είναι προσωπική μου δέσμευση να ολοκληρωθούν, επιτέλους, τα αντιπλημμυρικά έργα, τα οποία δεκαετίες τώρα δεν έχουν γίνει ενώ υπήρχαν και πόροι και μελέτες», έγραψε στο twitter

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με λασπωμένες μπότες στην Μάνδρα
«Η ΝΔ έθεσε από την πρώτη στιγμή στη διάθεση της Δημάρχου Μάνδρας τους εθελοντές και τον μηχανισμό της. Είναι προσωπική μου δέσμευση να ολοκληρωθούν, επιτέλους, τα αντιπλημμυρικά έργα, τα οποία δεκαετίες τώρα δεν έχουν γίνει ενώ υπήρχαν και πόροι και μελέτες».

Με αυτά τα λόγια στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δείχνει έμπρακτα την στήριξή του στους πληγέντες της Δυτικής Αττικής. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέβασε και φωτογραφίες από την σημερινή του επίσκεψη στην περιοχή. 



Κλείσιμο




Ο κύριος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα με την δήμαρχο Μάνδρας Γιάννα Κριεκούκη και πολίτες και αμέσως μετά στις δηλώσεις του δεσμεύτηκε προσωπικά, όπως τόνισε, να γίνουν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή. «Από την πρώτη στιγμή είμαστε στο πλευρό της Μάνδρας που μετά από αυτή την πρωτοφανή καταστροφή, μετράει ακόμα τις πληγές της», είπε ο κύριος Μητσοτάκης και συνέχισε: «Το συντομότερο δυνατόν και χωρίς γραφειοκρατία, οι άνθρωποι που επλήγησαν να πάρουν άμεσα το βοήθημα. Και είναι προσωπική μου δέσμευση να ολοκληρωθούν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα, για τα οποία υπάρχουν πόροι, μελέτες και ευθύνες, ως ελάχιστη ανταπόδοση σε μια περιοχή με μεγάλα προβλήματα, ώστε να μην έχουμε ποτέ ξανά να διαχειριστούμε τέτοια καταστροφή».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης